![]() |
DL solo By Rycek xD
Siemka.. To jest mój pierwszy Dl solo..pewnie solowałbym go wcześniej gdyby nie taki ZJE**NY NET>..Lepiej późno niź wcale...Skille jak widać dupne.. no i dupny film..ale cóż...pa..xD
LiNk: http://rapidshare.de/files/4262269/d...rycek.rec.html <(TO mój pierwszy filmik..chyba bedzie działać xD)> |
No Bardzo Fajnie Skile Też Super ;-) miales Szczęscie ,że 2 DL-e Cie Niebyli + Te 2 Dragi Combo by Było 1500+
Powodzenia |
Hehe no ladnie ladnie :D sie brechtalem jak sie zebraly dle i dragi i jak spieprzales ;) dobra robota ;] gdyby ejszcze lepszy loot to juz wogole.Ale ogolnie GRATZ!!! :cup:
|
fajny film gz skilli
|
Co tu duzo mowic :d Gratz ;)
btw. Danubia rox ^^ |
Gratulacje
Gz niezły filmik.
|
Gratulacje
:cup: Gz niezły filmik.
|
gratz!
No big Gratz dla tego pana!,a skille masz jak dla mnie dobre:) Oby tak dalej.Postaraj sie troche i zrobisz ten 70 lvl do konca wakacji xD
D A N U B I A R O X X X X |
Dobra wszytkim dziękuje za comenty..yO Arakis ..:P<70 będzie ciężko dobić> ;) Myślę żę po takich comentach jest sens dawania większej ilości filmików..może już niedługo BK solo :p (albo co innego zobaczy się)Pozdro..^.^
|
Gz DL! A nawet dwóch :). Szkoda tylko, że loot niedopisał, a liczyłem na DSM :P
|
Nice solo knightem jest naprawde ciężko .....skilla takie sobie :D dla mnie beznadziejne :D............zartuje masz super skilla .......i dzieki za pozdrowienia :) Do zobaczenia na dworze............
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |