![]() |
Sekretne miejsca na rooku.
Czy ktos zna jakies sekretne miejsca na rooku ? Mam 18 lev na rooku i zwiedzilem to co wiem gdzie jest:P
Zna ktos moze jakies miejsce gdzie wezme wykopie cos pickiem i wpadne do jakiejs ciekawej dziury:P? :] |
Na quescie z chain armorem mozna wykopac dziure pickiem, ale wiecej nie napisze bo sie boje ze mi walna punkty karne za QS. :p
Cytuj:
1 na 1 poziomie, 2 na 2 poziomie, 4 na 3 poziomie. I nie pisz, ze jest 10-20 szkieletow bo ktos sobie pomysli, ze jeszcze moze tam gracza okrazyc naraz 8 szkieletow i sie przestraszy, a tam wcale nie jest strasznie. :) |
Cytuj:
O lol... każdy doświadczony gracz wie o tej dziurze a on pyta się o inne. Zauważ że ma 18 level to wręcz musi wiedzieć o tej dziurze |
:p
No masz racje wiem o tej dziurze:P
Ale jak ktos cos wie i niechce pisac na forum to neich zostawi wiadomosc na numer gg 1333831 Z gory dziekuje:P :] |
Po lewej stronie rzeki, na samej gorze przy wodzie, idz w lewo. Potem przy pewnym krzaczku wykop dziure (w trawie wiec pewnie nei znajdziesz). I jestes w miejscu z 10-20 szkieletami gdzie dedniesz. Dowidzenia :)
|
@up
Uhm coś przesadziłeś z tymi skelami;p Jest ich tam ok.8-10. |
< deleted >
|
:d
Te dziure tez znam bo jest nieukryta:P Moze ktos jescze zna cos ciekawego :D?
|
Kurcze wiedziałem że się gdzieś się pomyle:D
No fakt 7 skeletów.:D |
No ludzie, a ja znam czadowe expowisko gdzie malo kto chodzi... sa tam najpierw 3 poison spidery, potem 3 skeletony, niby malo... ale jeszcze nigdy tam niespotkalem zadnego gracza... Jest to srednio odwiedzane miejsce przez graczy gdzies z 20 razy na dobe... Ale niepowiem jak sie tam dostac.
Zreszta jak ktos wie to dobrze, bo wcale trudno nietrafic, wrecz banalnie... Pozdro for all!! :evul: |
Szczerze mówiąć, nie ma już takich magicznych miejsc na rooko
Wszystkie zostały podajże odkryte... No cóż, eksperymentować można :D |
Ja chyba znam wszystkie zakamarki na rooku ;).Gracze już wszystko odkryli na rooku ;p ;)
Jergen: muwisz otym miejscu z 3 sztukmi fooda ?(<-NO QS) Aaaaaaaaa nie ,nieodkryli jeszcze jak dostać sioe do mino mmaga i chyba nigdy nieodkryjol ;p i z ghulem to też ;) :p . |
Hmm...
Hmm...jest jedna nieco ukryta dziura na terenach dla graczy z premium, jednakże nie mogę powiedzieć gdzie dokładnie <QS> .....poza tym wszystkie miejsca znasz na 100%, z tego względu, iż są podane jak na dłoni.
|
ja tam zadnych sekretnych miejsc nie znam ale z tego co wiem chesz se poexpic no to w okolicah katana quest jak troafisz na niezlego respa (i an dosyc szybkiego) to czasme gdy zabijesz 1 rota pojwia sie nastempny(najlepiej sie tam expi jak jest serw zaphanyw tedy abrdzo szybki resp) a do tego nikt ci nie przyjdzie i nie ebdzie przezucal ciala rota:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LoL ?? tam niema żadnego questu !! ;)
1 poziom : 1 szkielet 2 poziom : 2 szkielety 3 poziom : 4 szkielety I TyLe |
Pick
Mam takie pytanko bo zawsze przechodząc rooka nabijałem szybko 8 lvl i na maina ;) a teraz chiałbym zrobic questa z chain armorem ale niewiem z kąd wziąść pick może mi ktoś pomuc? jak niechecie pisać na forum to piszcie na gg 9282741 ;) z gory dziekuje ;)
|
pick ... idź do kilku orków w pewnym miejscu. Tam w skrzyce jak ktoś nie zabrał albo nie zniszzył skrzni będzie pewien item. Ten item wyminiach u takiego jednego NPC'ta i masz picka. Czegoś nie kumasz to napisz na gg: 3870638 :P To nie QS bo prawie nic nie powiedzialem :>
|
Chyba na rooku jest wszysko odkryte.....zawyjatkiem tych pomieszczen z mino magiem i ghulem....szkoda sie rozpisywac bo nie ma to za wielkiego sensu....nic ciekawgo na rooku nie znajdziemy juz....:(
~~Wiara czyni cuda~~... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |