![]() |
Throwing Star = problem!
Czesc! Wczoraj wyszedlem na main nowa postacia i postanowilem ze bede palkiem. Atakowac chcialem Throwing Starami i trenic rowniez nimi, jednak gdy poszedlem do Irei w Ab i powiedizalem Throwing Star ona nie odpowiadala! probowalem roznych kombinacji i nic!! nie wiem co jest tak chcialem byc palem i atakwac tymi Throwing Starami bo spirami nie ma co. i jeszzce jegno na Tibia.pl o Throwing Starach pisze, ze mozna je kupic rozniez w Thais u Gamela chyba (nie pameitam) wiec wlaczylem mape Thais na Tibia.pl a tam nie ma zadnego Gamela!! Prosze o pomoc dotyczaca tych Throwing Starow!!
|
NIgdy nie Qpowalem T. Starów wiec ci nie pomoge z Qpnem ich ale za to wiem gdzie ten cały Gamel, na Północny-Zachód jest taki domek z piwnicą on tam powinien się kręcić ;)
|
Spear
A po cholere ci T-stare?...
Trenuj spearami, łatwo można je zdobyć, ale się niszczą :( Ale w molsie najlepiej się treni początkowym graczom Dużo Trolli-Duzo spearów |
Throwing stary niszczą sie tak samo jak speary, tylko tyle że mniej ważą.
|
A u Gamela kupie T. Stary? jezeli ktos jest w Thais to pliska sprawdzicie czy on je sprzedaje.
@Mathiuss Ja bede tranil na Trollach na Edron, a T. Stary testowalem i sie nie rozpadaly. |
Coż u gamela nie można tego kupic :/ zostalo tylko zbierac spiry...
|
Cytuj:
|
;( to teraz bedzie mi strasznie wytrenowac 50 dist spirami ;( ;(
|
Cytuj:
Jeszcze mozesz zbierac kamyki a one sie wolniej rozwalaja xD |
Mozna tez trenic tylko ze one akurat jakby to powiedziec .... wypadaja ze stalkerow !!!
Przed updatem dalo sie jeszcze kupowac T-Stary u takiego kolesia ktory ma piwnice na polnoc od depo w Thais. No trudno pozostaja tylko speary i kamyki ktore wypadaja z goblinow. :( :( :( :( :( |
Cytuj:
Na bazie tych testów stworzylem zestawienie sredniej szybkosci znikania broni miotanej(zwyjatkiem beltow i stzral oczywiscie) : 1. Spiry(najszybciej) 2. Kamienie 3. Gwiazdki 4. Noże(najwolniej) Nie mówie że tak jets na pewno ale mi bynajmniej tak wychodzilo:P |
...
Czyli dla pacca jest miejsce, a dla FACC ludzi ktuzi chca wiedziec dam mapke jak dojsc z Dwarven bridge i venore do miejsca z trollami gdzie malo ludu, chodz moze lepiej, po tym, jak wytrenie mojego palka? Hmm... X( X( X( X( X( X( X(
|
Telomosik o co ty wlasciwie jestes zly?
|
-.^
Jak ty tak płaczesz ze nie dotrenujesz 50 skila pallem...i ze wogole nie wiesz gdzie jest glupi Gamel i tak wszystko ci sie pali-skoncz z tibią;)
|
Wielki plus, że odszuakłem niedawno hasła na konto ze starym palem :-) 43/35, lepsze to niż trening od początku. A sprawę spearów itp. przemilczę...
PS. Kamienie mają staty Atk: 10, Def: 0 , nie 20 jak jest na Tibia.pl... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |