![]() |
Mamy Szanse ??
Witam mam pytanie
Z kumplem chcemy wybrać sie na Gs'a i czy damu mu rade Ja Rycerzyk na 24 lvl ze skilami 58/58 i f-axem medusa shieldem c- armorem a kumpel 17 lvl mag który leciał by Gs'a z SD i uhaniem mnie ;) ?? |
Dac rade to dacie, ale 0 oplacalnosci w tym... Lepiej juz 2 shootera sobie zalatwic i z hmm lac, Sd to marnotrawstwo ;/ Zreszta, ty tez musisz sie w uhy wyposazyc, bo GS potrafi po 300+ jechać, a Mag moze miec wybranego sdka do strzalu, i cie po prostu nie uhnie - a wtedy macie obaj dedy....
|
Cytuj:
|
Nie dacie rady , mój doświadczony kolega ( 102 elite ) mówił mi że niedam a miałem all lepsze niż wy + jak on ma strzelac sd+uh to szybko padniesz . W taki sposób to on by cię uhał co 4 sec. a w 4 sec. ty padniesz bo GS niezawsze bije co dwie sekundę .
|
Powiem ci tak dac rade moze i daice i ale nie ma zadnej korzysci tylko straty, mozecie isc dla sportu ale radze ci zebys to ty sie uhal bo mag moze nie nadazac walic z sd i uhac ciebie, jak nie masz 4 magic level to go zrob bo knight bez 4 magic levla jest baaaardzo slaby
|
Cytuj:
Rycerz leczyłby się praktycznie co 1-2 uderzenia, z obrażeń od GS, mag albo by leczył albo bił, jeżeli robiłby to i to, gs spokojnie zdąrzyłby się wyleczyć... Po za tym używanie samych sd to strata -.- Ja hunciłem gsy z 84 elite knightem skille 85/83. Kolega tracił 4 uh na gsa kiedy waliłem tylko ja, a kiedy on solował tracił 1 uh. Ja walilem z hmm, z SD czasami dobijałem. |
Mysle ze dacie rade ale to za duza starata Uh dla ciebie i najlepiej sam sie uhaj
_______________ Śwait : Calmera Profesja : Sorcerer LvL : 22 MLVL : 35 BeSt MoNsTeR SoLo : DrAgOn BeSt MoNsTeR TeAm : DrAgOn LoRd |
:Może i dacie rade....
Najlepiej gdyby sorc summonował 2 mino archery i wtedy walil z sd, i uhał wtedy szybciej padnie :p |
Cytuj:
tyle |
buahahah
lol? 300+ lata i sumuje se demony! 8o GS wali 200+ max niskim lvl jemu bedze bral 200-
a tak pozatym to GS to niebiespieczny potworek duzo runek pujdze ale moze sie zwrucic choc to malo realne :baby: 1.radze ci wez se tez BP UH i na wszelki wypadek bedzesz sie UH 2.GS moze pobiedz na twojego kumpla który pewnei bedze mial ded i zostaniesz sam wiec i ty tez dedniesz 3.Radzesie wybra wieksza ekipą palek sie tez przyda... :confused: 4.Powodzenia.... :cup: |
...
To ty nie masz 4 magicznego na 24 levelu ze nie mozesz sie sam uhac?! Kolega by bil tylko z sd a ty bys sie uchal i macie szanse na zabicie gsa
|
Tee Shady
Pewnie że nie dacie rady przynajmniej żebyście mieli powyżej 30 lvl i leprze
skile eq nic nie da jak nie podszkolisz skili . profesja : paladyn lvl : 107 mlvl : 16 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |