Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dzwiek (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=475)

Idssaw 21-09-2003 19:52

Dzwiek

Hmm, czasami mysle 'czemu w Tibi niema glosow, muzyki i dziweku'.Moze kiedys np.Tibia8.0 bedzie mozna sluchac muzyki i odglosow ktore beda wydawaly potwory :).Fajnie by bylo ale to tylko mazenia.
Moze gra stracila by swoj urok.W koncu to tylko parenascie mega wiecej.Sa gry co zajmuja 400 mb i sa do du.y a i tak dzwieku niema, wiec niewiem co CIP'y by stracily ale mogli by o tym pomyslec.
Wypowiadac sie :P

Bastien 21-09-2003 20:42

NIE

Stary nie wiesz co muwisz!!!!!Gra stracila by cz±ste swego uroku!!!!!!Niech cipowie nic nie zmieniaj±!!!!!!!!!!! X(

Idssaw 21-09-2003 20:50

W sumie mowilem :P i w sumie wiem :P, ale bylo by ciekawie, moze taki okres prubny =] by zrobili

wersol 21-09-2003 20:54

powiem tak CIP pracuje juz nad glosem jak byscie czytali www.tibia.com to byscie wiedzieli ze CIP w przszlosci po jakims UPD ma zamiar wprowadzic glos do gry ale to w przyszlosci

Bastien 21-09-2003 21:29

Wiem czytałem to ponoć potwory maj± wydawać jakie¶ odglosy !!!Apropos uptade slyszalem tesh o mega-uptade że będzie widać jak± broń nosimy och jak ja na to czekam!!!!!!!!!!!!!!

Abdul 21-09-2003 21:42

Moim zdaniem gra by stracila swoj urok i by kufa mac by lagowalo wyobrazcie sobie bijesz potworka a po 10 sekundach slychac jak dostajesz i jak on zginie to nadal slyszysz odglosy walki... moze w*****c czlowieka i ostro zlagowac gre a gdyby juz chcieli to wprowadzic to zeby byla opcja ktora wlacza i wylacza glos kto chce ten sobie wlaczy kto nieche to nie wlaczy

Mchl 22-09-2003 10:37

Lagi by byly, jakbys dostawal dzwiek na biezaco z serwera, ale takiego numeru nikt Ci nie zrobi. Nie boj sie. Bedziesz mial wszystkie dzwieki u siebie na dysku, a serwer bedzie tylko przesylal klientowi polecenie, ktory dzwiek ma w danym momencie odegrac.

GASIOR 22-09-2003 10:52

NIe, ja nie lubie chamskich odglosow, na przyklad z bagien jakies FGGHFFHFF czy Groar, pomysł jakby to brzmialo, zastanawialby¶ sie tylko czy cie co¶ zaarz nie zaatakuje...

A jak ci muzy brak to Własca Pier¶cieni - Kopalnie Morii z gry wyciagnij i do KAZ ;) Jak byłem w Mintwalin z qmplami to wzialwem na solo DS i beha i zaczeła grać muzyczka tiny turner we dont need another hero a oni krzyczeli debilu co robisz i bylo troche gorzej bo w takiej komnacie sa jeszcze inne stworki jak 2 dragony i gs ;) Ale byłem hero tylko ze UH mnie uratował ;))))

wersol 22-09-2003 11:48

mnie tam to nie obchodzi czy bendzie glos czy nie wazne zeby tibia chodzila i nie bylo wiacej takich przerw

Lord Yong 22-09-2003 11:59

Wersol hm.. mysle ze powinni wlonczyc Tibie bo te posty to szybciej nabijasz niz lvle

Kabess 22-09-2003 12:00

niech chociaz tu sie chl;opak wykaze jak na tibie nie umie :p

wersol 22-09-2003 12:01

nie moja sprawa ze jestem taki uzdolniony w pisaniu a nie po mordzie laniu :D

Szumek 22-09-2003 12:04

Dzwiek jest w Tibii niepotrzebny poco psuc i tak juz zajebisty klimat.
Od muzyki masz Winampa zarzucasz jakies kawalki i se sluchasz i to jest owiele lepsze.

P.S. A co myslicie o wprowadzeniu rozmow glosowych pomiedzy dwoma postaciami.

Lord Yong 22-09-2003 12:27

Po co glos.. :P

wersol 22-09-2003 12:31

zeby bylo slychac jak cie potwor napieprza po bani

Ulrek 22-09-2003 17:04

¦mieszy mnie to co tutaj widzę.
Po pierwsze: dĽwięk nigdy nie laguje, gdy zapisany jest na dysku, a tak zapewne będzie. Wcale to nie oznacza, że klient będzie zajmował 140mb. Taki np. Doom 2 zajmuje 20mb ale dĽwięki ma kiepskiej jako¶ci.
Oczywi¶cie dĽwięk "laguje" jeżeli kto¶ ma kompa na poziomie DX 486, ale wtedy mowa o spadku fpsów, nie o lagu (czego niektórzy nie odróżniaj±, przynajmniej tak wynika z ich wypowiedzi).

Po drugie: jak kto¶ uważa, że dĽwięki popsuj± klimat, to chyba będzie taka opcja "Sound off", nie?

Dobra, a teraz możecie napisać że jestem skur.ysyn i że powinni mnie zbanować.

Karol7k 22-09-2003 17:12

Szumek ma rację dużo lepiej se pu¶cić kawałki z winapma , bo w Tibii odgłosy s± słabe ;)

n3m3s!s 22-09-2003 17:19

Skad wiesz jakie sa odglosy w tibii jesli ich nie ma wcale? :):D:)lol

Dark Ice 22-09-2003 22:41

Dokladnie ale sadze ze za duze lagi by byly i zamiast cieszyc to tylko by denerwowalo

Mchl 23-09-2003 11:23

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Skad wiesz jakie sa odglosy w tibii jesli ich nie ma wcale? :):D:)lol
Nie ma?

A Grunts? Groar? Hmm bugs...? itepe itede :)
<EDIT>
Re dół: No bo w Tibii mamy wlasnie dzwieki "pisane" :)
(Mozesz sobie siostre poprosic, zeby stala obok i robila za trolla)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15.