![]() |
! Fajne miejsca !
Cze, jestem w ab (secura) jeśli znacie jakieś fajne miejsca z potworkami w pobliżu ab to dajcie nowego posta i opiszcie to miejsce ! Gdzie jest i najważniejsze jakie potworki tam sa ?? Dzieki :]
|
Proponuje HG (ghule Dsy szkielety ) albo trole ;)
(Koło Ab jest zamek tam tez jest sporo potworkow) |
Ja mieszkam w Ab (Secura) :) Łatwiej by było gdybyś podał profesje i lvl :)
|
fajny rotcave
idz na plaże kolo northportu i tam masz dziure w kturej jest rotcave(nie tylko roty ale roty są najsilniejsze) :D:D:D:D:d czeba mieć łopate i line |
Zależy jaki masz level bo na północ jest jaskinia z:
*szkielety *rotwormy *(śladowe ilości) slim`ów *poison-spidery *ghul`e Uwaga! Bardzo słabo lecą skille ale dużo kasy. Troll cave: *Trolle Uwaga! Potrzeba klucz który można kupić przed wejściem za 50gp. To najciekawsze miejsca w samym ab ale jeszcze elfy ale one są nudne... |
Cytuj:
|
w ab czy obok są
zamek dużo potowrków różnorodnych,elfy femore hils ds huntery cyce, mmm Hell gate 6 parceli musisz mieć jest tez podobno jakiś trik z lalką misterius fetish ze wydostajesz się z hg
|
Cytuj:
|
Eh, kurcze ja narazie expie w Amazon Camp.
Blisko Ab to nie jest, ale bardzo mile miejsce tylko duzo pan strzela w ciebie nozami. Ja czasem wybieram sie tam na polow rybek (tam jest jedno boskie miejsce) I uzupelniam zapsy zywnosci czyli jabluszka i czarny zjarany chlebek :) |
Na północny-wschód od Ab jest jaskinia z elfami. Na górze są elfy a na dole: elfy, elf scouty i elf arcanisty.
--------- To mój drugi post :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |