![]() |
Endless Online
Ostatnio znalazłem nowy ciekawy MMORPG, a zwie się Endless Online. Jest to narazie wersja beta,ale wersja 1.0 podobno równiez ma być darmowa. :)
Link : http://www.endless-online.com/ Na stronie jest do ściągnięcia client gry. Konto zakłada się dopiero po ściągnięciu clienta. Na stronie również są ss'y. Gra pdobna graficznie jak tibia jednak oprawa jest łedniejsza. Jest to jeden z lepiej zapowiadających się darmowych MMORPG. |
MOJE OCZY!
Czegoś tak ohydnie słodkiego i mangowego jeszcze nie widziałem... Autorzy mogli dowalić jeszcze trochę różowego, dopiero słodko by było. :] Nie mam nic do mangi - ale to już przesada... Nie będę nawet odpalał tej gry. Screeny mnie dobiły. |
LOL ta gra jest zryta .Ja juz dawalem tu temat o tej grze bys czytal to bys wiedzal no ale jak dales 2 raz to trudno
|
Cytuj:
|
BO ja napisalem edenss Online :P zapomnailem zmienic
|
Mam problem z zainstalowaniem tej gry...
Kurde :( !! Chciałem zainstalować, ale jak mi dojdzie do pliku econfig***** to przestaje instalować i pisze: "(brak odpowiedzi)"... Nie wiem - może coś robię źle. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc, to bardzo proszę, aby wypowiedział się w tym temacie. Z góry dziękuję.
EDIT: Już wszystko jest O.K. :) ... Gra działa, tylko narazie nie wiem za bardzo o co tu biega (bo po minucie sie wylogowałem, bo chciałem zmienić chara i coś z servem sie stało :p ), ale zapewne niedługo się nauczę ;) ... Wygląda całkiem fajnie!! |
Ghost, to wcale nie jest takie cukierkowate, jak się na początku wydaje... ALE TO JEST TAKIE PODOBNE DO TIBII! Pierwsze co mi wpadło w oczy, to pls items. Poważnie - to mnie odrzuciło na kilometr.
|
Cytuj:
|
bardzo fajna gra
|
Dzięki, wielkie dzięki,
Potrzebowałem czegoś nowego. Kończe z Tibią i zaczne grać w to, czy jest ktoś chętny do zrobienia stronki o tym, jak już troszkę się podszkolujemy> |
Jakie macie lv'le?:p
|
Cytuj:
Kiedyś załozyłem sobie tam postać, mam chyba nawet broń xD Spróbóje sobie troche w to to pograć... moze się uda :) @down: weż mi na PW z grubsza wytłumacz co, gdzie i jak sie tam robi:P Bo ja nic niewiem :( |
A ja mam 3 lvl :D tyle ze ostatniio w to nie gram. Powod? Maly swiat, duzo ludzi... Wszystkie expowiska sa ZAWSZE zajete. Praktycznie to nigdy nie da sie byc samemu. No chyba ze expisz na jakis potworkach slabych co daja 1-5expa choc i nawet na tych czesto ktos jest np spowodu potrzebnego loota. Rozumiem ze gra caly czas jest robiona ale na przyszlosc niech powieksza swiat!
|
A ja tam lubie "ohydnie" słodkie gry :p
Ktoś mógłby mi powiedzieć jak podnośić żeczy i nawalać owieczki xD:P |
Zeby podniesc przedmiot trzeba na niego kliknac (myszka). To nie sa owieczki tylko kozy a bijesz je naciskajac klawisz CTRL.
|
Ta gra jest normalnie super! Zaczyna się w pięknych, białych gaciach, i razem z innymi samogaciowatymi biegałem za kozami żeby je zwalić i dostać wdzianko. Dobrze, że nie trzeba zwalać koni. ;)
|
Mam problem.. instaluje mi sie gra, instaluje, instaluje i na końcu sie zacina i musze restartować komputera :/ Pomoże ktoś?!
|
Mam to samo ;/
|
Nie zacina sie,trzeba poczekac.
|
Dobra ściągnełem ale czy mi ktos powie jak sie acc i gdzie robi po kolei ?? :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |