![]() |
Old Widow + 2 gsy + adrenalinka
LINK http://rapidshare.de/files/4273210/Amelf_BOSS.rec.html
Film pochodzi z tibia.de, jeżeli nie widzieliście to OBEJRZYJCIE..... Comment plx |
FoF niezły filmik xD
Niezłe hity dostawał xD Przez chwilke miał 31 hp!!! No i ... eeee głupi loot :/ |
Troszke wczesniej miał 16 hp !! B)
|
Old Window? :P a ja myślałem że Old Widow,
Ale ogólnie filmik wyczepisty poraz pierwszy widzę jak ktoś walczy z Bosem "Old Widow" POZDRO! |
NOno hity niezłe no ale w sumie to Stara Wdowa a nie stare okno
:P window :P |
hehe to sie nazywa hardkor :D
|
no ladnie ladnie... ale miales szczescie...:D
|
Szczescie to malo powidziane...
You lose 519 hitpoints due to an attack by The Old Widow. Gdyby nie shield to kaput i ktoś mówił że teraz na POH strach chodzić poniżej 50 lvlu ... jak widąc strach poniżej 100 |
Jak by sie szybciej leczyl to byl by naprawde maszyna do zabijania :P choc juz jest:)
|
Ale mu sie fukslo 16 i 32hp Lolz 8o Cool filmik :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
OMFG!! Chooj mial mega farta ~~.~~ Pewnie sie tego nie spodziewal :P:P
|
Ah te stare okna ;-)
Film: Więc łatwo można sobie wyobrazić jakie hity wali boos demonów. Nie pamiętam nazwy. |
Jakby był przed Update i lurować go. Dramat :P
|
O.m.g.
Nie chcialbym sie spotkac z old widow!! a szczegolnie kiedy jeszce summonuje 2 gsy WoW 8o hehe farta koles mial z 10x na redzie byl ...
aha gz loota!! |
Podobny film można znaleźć w podforum o Tiquandzie, w temacie o BOSSach... tam są filmy chyba ze wszystkimi potworami BOSS'ami... (Tamten temat był wcześciej a połowa z was go nie oglądała.. żenada -.- )
|
LOL niech mi ktoś bossa demonów bloknie :p chyba tylko Bubble albo Eternal Oblivion byli by do tego zdolni :p no albo nasz 200 któryś tam polak zapomniałem nicku :p
|
W poprzednim temacie, w filmie z Old Widow nie było pokazane jak summonuje Gsy 8o i używa Haste. To czyni go naprawde silnym Bossem, a uciec przed nim to marzenie ;)
|
Super filmik. Sporo mial fuksa ze nie dedl ale i tak gratz. :)
|
ols windoww
prze koles za***iscie sie bil fajnie po*******a old window ale palladyn sie nie dal! ten koles jest prze koles uhal sien w ostatnich momentach.COOL.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |