![]() |
Mam shackowaną postać?
:( Mam straszny problem. Po tym wyłączeniu serwów nie moge się zalogować na tibię:( Pisze : "Accountnumber and pasword is not correct"
Nie wiem co sie dzieje. Mam shakowaną postać czy co? Jak próbuje na tibia.com włączyć na my account to mi sie nie wlancza... Próbowalam zmienić pasy dawałam, że mi postać shakowali i mi sie chyba nie zmieniły... Co robić, doradźcie... Proszę... ;( ;( ;( |
skorzystaj z formularza "i lost my account", wyślij sobie nowe hasło na maila, ale na spokojnie, nie stresuj się, nowe chasło powinno w 100% dojść, chyba, że posiadasz pacca i w ręce domniemanego pseudo hackera dostał się twój recower key. Wtedy to masz przechlapane i po postaci :P
Ale jak pisałem, na spokojnie, znowu, spróbuj wysłac hasło na maila. aVe |
Cóż... Na to wygląda, że zostałaś shackowana ;/ A może po prostu wcisnęłaś Caps Lock? W każdym razie na forum jest poradnik, co należy robić będąc schakowanym. Nie załamuj się, jest szansa, że odzyskasz konto. Pozdrawiam!
|
albo nieumnie odzyskiwac poprawnie kiedys tez nieumialem :P:P:P poczytaj jakies poradniki na temat odzyskiwania....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |