Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Szukam kogos kto by mi pomgl ^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47665)

Filipyo'vel sisig 24-08-2005 19:11

Szukam kogos kto by mi pomgl ^^

fdsaaddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddddddddd

Dwimenor 24-08-2005 19:23

W teście na tutora chodzi właśnie o to, żeby go samemu wykonać i być godnym tego wątpliwego zaszczytu. Jeżeli się nie umiesz sam zrozumieć testu to absolutnie nie nadajesz się na tutora.

Btw: Zapewne nie czytałeś tutor manual. I pewnie nie wiesz, że aby nie stracić tej posady trzeba się udzielać na help channel (automatyczny monitoring twoich poczynań). To tym co piszesz w swoim poście, że nie jesteś wstanie odpowiedzieć na te pytania ponieważ nie znasz angielskiego. I jak sobie wyobrażasz siebie jako tutora?

Filipyo'vel sisig 24-08-2005 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
W teście na tutora chodzi właśnie o to, żeby go samemu wykonać i być godnym tego wątpliwego zaszczytu. Jeżeli się nie umiesz sam zrozumieć testu to absolutnie nie nadajesz się na tutora.

Btw: Zapewne nie czytałeś tutor manual. I pewnie nie wiesz, że aby nie stracić tej posady trzeba się udzielać na help channel (automatyczny monitoring twoich poczynań). To tym co piszesz w swoim poście, że nie jesteś wstanie odpowiedzieć na te pytania ponieważ nie znasz angielskiego. I jak sobie wyobrażasz siebie jako tutora?

dlaczego sadzisz ze nei znam angielskiego? bo chce zeby ktos mi pomogl>? jak kiedys rozwiazywalem pytania to poprostu na kilka nie znalem odpowiedzi bo byly dziwnie z formulowane

$corcerer 24-08-2005 20:16

Po pierwsze, test na tutora musisz zdać sam.
Myślisz że gdy bedziesz grać to zawsze ten ktoś będzie przy Tobie? A jak nie, to co powiesz człowiekowi po drugiej stronie, że nie znasz odpowiedzi bo ktoś ci podpowiadał gdy zdawałeś egzamin?

Cytuj:

nei
(...)
z formulowane
Powiedz mi, jak chcesz być godnym tytułu Tutora, skoro:
  • Nie potrafisz pisać po polsku uwzględniając poprawną gramatykę: nie używasz wielkich liter po znakach przestankowych, popełniasz literówki związane z prędkością pisania. Ergo: nie czytasz co piszesz, co jednocześnie może utrudnić zrozumienie Twojego ciągu rozumowania i spójności logiczno-gramatycznej całej wypowiedzi.
  • Olewasz regulamin, prosząc aby ktoś pomógł ci rozwiązać test, do którego musisz podejść sam.
First think about what are you going to ask, then ask it...

Pogromca pk 24-08-2005 20:42

Skoro masz problem z rozwiązaniem testu, znaczy to, że zapewne będziesz mieć te problemy na help channel, a co dopiero mówić o help board. Oj tak, bycie tutorem wymaga też inteligencji i umiejętności odpowiadania na dziwne pytania...

18:55 Greyheld Spold: Any tutor here?
18:55 Subaru-sama on Guardia: Maybe.
18:55 Greyheld Spold: Nah, just wondered how orange fonts looks.
18:56 Subaru-sama on Guardia: It looks like your own, but in orange.

Neaniver 24-08-2005 22:20

@Scor
podziwiam za wypowiedz - rox :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02.