![]() |
Perfekt Pk !
Po prostu super pk bez najmniejszego zawachania zobaczcie to !
http://rapidshare.de/files/4328954/PkPerfeckt.rec.html :) |
Byc moze keylogger sprawdzi ktos:> colo ma 1 post podejżane.
|
Przyszedl-zabil-poszedl :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Całkiem całkiem ;). Ale gdyby to był full professional to byś wiedział po kogo idziesz, a nie na pałę szukał ofiar : p. |
No 1 post ale od czegoś trzeba zacząć nie xD? Teraz już mam bana za pk ale i tak całkowitego loota miałem 80 k więc nie narzekam i ciesze się że się podoba ;)
|
leka nuda ale super loot=]
|
Loocik dobry ale sie dziwie temu knightowi ze po 1 sd nie zalozyl go na siebie
-.- dawaj wiEcej fiLmikóW :) |
Juz nie mowcie ze key logger.To jest muj kumpel i uwiezcie mi ze on nic nie potrafi na kompie robic oprucz Grania W TIBIE.-.-Srry cinek
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Alcor Sake
Loocik dobry ale sie dziwie temu knightowi ze po 1 sd nie zalozyl go na siebie -.- dawaj wiEcej fiLmikóW sugerujesz aby zabijał innych,kradl im itemy(loot to z potworka) a na dodatek tego jeszcze filmiki z tego tu wzucał? faacet non coment |
Filmik bardzo fajny , i ciekawy pozdro rób więcej
|
Cytuj:
I nikogo nie oskarżam o o umieszczanie keyloggerów chyba ślepy dziad jesteś albo z J. Polskiego za czytanie ze zrozumieniem dostałeś 1+ |
Fajnie go dobiłeś, tego knighta, strzeliłeś SD'ka gdy miał 3HP. Film konkretny, loocik niezły.
|
Cytuj:
"p i s z ę o t a k i c h l u d z i s k a c h , k t ó r z y w s z y s t k o i w s z y s t k i c h o w s z y s t k o p o d e j r z e w a j ą" przeliterowałem żebyś się nie pogubił, pogrubiłem żebyś w końcu zauważył co piszę, podkreśliłem żebyś lepiej zrozumiał, dałem cudzysłów żebys sobie uświadomił, że to Ty jesteś "ślepym dziadem" nie ja. I na przyszłość lepiej zacnzij czytać całe posty zanim zaczniesz rzucać mięsem. |
Sprawnie ci to poszlo ;)
|
lol?
ale ten filmik ciekawy ????????!!!!!!!!!! lol typek wpadł zabił jakiś 15 lvl i poszedł z rs'em .... :confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
Co do filmu.. fajny loocik :D Szybka akcja byla, polecialo pare sd, kolesiowka nawet nie zareagowala :P Tylko szkdoa red sqlla :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |