![]() |
Furan Gangol
szukam członków to małej sieczki levele nie ważne tym wiecej członków tym lepszy efekt :kat: :kat: :kat: zaproscie kumpli ni pożałują
|
ochotnicy
Mam sorca na 18 lvl (Przedostani Sprawiedliwy)
24mlvl i mój kolega 11lvl skile 37/35 (Dobry Rycerz) kontakt na gg 1963416 chętnie sie dołączymy jeśli można :) |
Ochotnik
Siemka
Chcialbym nalezec do wtojej gildi moj nick i skile nizej. Lvl : 11 Profesja : Knight :sword: Skile: Club 29 Shielding: 26 mlvl: 2 Nick : Phrathor Molol |
ochotnik
mnie tez wez do gildi
_________________ nick: Xiluho knight porofesia: knight sword: 31 shield: 30 lvl: 10 mlvl:2 jak bedizesz chcial mnie przylaczyc napisz do mnie na gg 3686455 |
SIemka
SIEMKA!!
Chciałbym wejść do twojej guildii.Mam 10 lev sorc skille 16/16 7 mlvl robie hmm.Odezwij sie do mnie! |
też bym chciał do gildi a zwłaszcza że dopiero zaczynam na guardi i mam knighta na 8 lvl no i potrzebuje dobrych ziomków na których można liczyć :)skille to 22/20 narazie ale skilluje
|
Z miłą chęcią dołączyłbym do waszej gildii. Mam sorca 11lvl skille 18/20 10mlvl. robie hmmy. Mój nick: Kanareczek. Moje gg:9568096
|
:d:d:d:d:d:d:d
Widze, ze fajna gildia sie zapowiada. :P Jak narazie najwyzszey lvl to 11 :) Ale zycze wam powodzenia we wspolnych huntach :D:D:D
|
Witajcie...
Jeśli mógłbyś mnie też przyłącz... Mam ryczerza na 14 lvl (Prawie na 15) ;) (Silver Jackal), druida na 13 (Molan Daveriu) i "Palladyna" na 4 ;) :baby:
|
Chcialbym sie przylaczyc do tej gildi jestem knightem 9lvl skille 41/41 nick
Knight of Evil Dragon. Prosze o szybka odpowiedz! |
ja tez
a wiec ja tez chce ryceż 22level skile po 50 "lifeigood" gg 3712381
|
Tez chce, mam sorka lvl 19, mlvl 28 i najta lvl 9 skile 36/36
|
Ja!!
Dolanczam sie
NICK:Kuba Ranox LVL:10 MLVL:1 SKILLE:33/10 PROFESJA:Knight ŚWWIAT:GUARDIA |
a ja moge ??
moze moj lvl na guardi nie jest imponujacy ale jak cos to zagadaj na gg 9390217 na temat gildi
|
Mistick Alia
14lvl 17mlvl Nigdy nie należa.łam do żadnej gildi |
Ochotnik
Cytuj:
MOJE DANE: Login: Blacq Lv: (12 prawie 13) Profesja: Palladyn Świat: Guardia Skille: dystans 38 obrona 32 Magic Lv: 6 Moje gg: 5084151 plx o odpowiedz szybko :) |
Ja
Może ja bym mógł? Jestem na Guardi nick: Blorex Corado lvl: 13, skille i m lvl pod avatarkiem
|
Witam!
Chciałbym się przyłączyć! Mam paladyna na 12 lvl, skile 42/35. Mam 6 mlvl, jestem obywatelem venore.
Mój nick w grze to Mik-os ! Rozpatrz moje podanie:) i jak możesz to mnie dołącz, jak cos to msg me na gg lub tlen. B) |
i ja ja ja jeszcze ja chce :P Szczerbaty Dziadek 9 lvl knight 35/33 :D
|
Ja
nick: Blorex Corado
lvl: 13 mlvl: 19, prawie 20 skille: 16/17 (będe trenił dopiero po zaliczeniu dezert qesta, wiec sie nie czepiac skilli) Mieszkam w: Thais, często bywam w Venore P.S Jak na serve non-pvp czyli Guardi można sieczki między gildiami użadzać? P.S2 masz Guild Hose? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |