![]() |
Jak myślicie..?? :/
Czy Knight z 25 lvl i np ze skillami 60/60 i 4 mlvl dalby rade bersekerowi??,zastanawia mnie to,oraz czy Jest w Stanie Bloczyc Draka z Takimi skillami,oraz w miare dobrym Eq....
Prosze o Konkretna Odpowiedz... ..::Alien [of] Trancewarior::.. X( |
Cytuj:
Ale dragona z pewnością -.- |
Moje Eq
F-Sword,P-Legs,Dragon Shield,K-Armor.... Skille 65/64 |
Nie, nie da rady. Padnie zanim go zobaczy. Trzeba mieć 666 lvl i 666/666 żeby zabić zerka -.-
Może by tak POSZUKAĆ?! |
Zerka spokojnie ubijesz ale pojdzie kilka uh
Draga blokniesz jesli umiesz sie uhac i wiesz jak blokowac |
Cytuj:
No jasne że wiem...heheheh Blokować na Skos zeby nie oberwać z F-Wave..... :] ..::Alien [of] Trancewarior::.. X( |
^^
jak dla mnie to zerka zabijesz bez problemu i nawet 1 uh nie zejdzie, natomias z dragonem mozesz sie pobawic, poniewaz z pewnoscia masz duze szanse
Uwazaj tylko zebys sie wpore uhal |
a jaki masz helm?? wime ze to niewazne... tlkyo tak sie pytam...:D
|
Cytuj:
Helm Mam po dziadku Co na Ułanach jeżdził... :| |
Boże, jaki głupi temat...oczywiście że dasz rade zabić Zerka
A co do draga to nie wiem :> |
Draga da sie bloknac 8 lev druidem, byle by mial 4 mag.
A zerk - noob potwor budzacy groze, a tak naprawde to mietka pala jest... |
[quote=Ellenhorin]Zerka spokojnie ubijesz ale pojdzie kilka uh
Draga blokniesz jesli umiesz sie uhac i wiesz jak blokowac[/QUOTE ehh... Jak nie wiesz to nie komentuj ok? Na zerka kilka uhów mu pojdzie.... O M G ! zerka zabijesz loozem ja bilem na 20 z gorszymi skilami i draga blozylem wczesniej z gorszymi skilami i mi po 2 uhy szly wiec sie nie boj nic |
Zerka pokonasz spokojnie może 1 uh pujdzie a smoczka ... zabijesz go ale kup najpier bp of uh.A jak chcesz blokać go toniewiem ale jak bendziesz to nigdy niestój na skos odniego bo użyje skos fire wave xDD <joke>
|
Życie to Loteria-Tibia teŻ;]
Zerk'a polozysz-bedzie upierdliwy to zuzyjesz uha;) Draga-Uh waste wg. mnie-Lootem nie sypie a uhy idą...... |
Cytuj:
2. tak, eq nie ma wielkiego znaczenia na dragu. |
Cytuj:
|
powiem tak :
zerka zabijesz bez problemu jak bedziesz dobre hity walil to zaden uh nie pojdzie a draga takze bezproblemowo zablokujesz ja na 18 lvlu blokowalem z bolterem 25 skili nie pamietam a wogole to jak chcesz za draga troche expa to wez gsa moze i z meele dobrze wali ale tak naprawde licza sie tu te jego fb i f-wave tego sie wystrzegaj i dla wlasnego bezpieczenstwa uhaj sie na zoltym bo potrafi ladne combo nawet z tych glupich fb przywalic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |