Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   trenowanie skilli PALLEm (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47706)

Adelscott 25-08-2005 00:02

trenowanie skilli PALLEm

Tak sobie tu czytam i widze >hmm zeby zacząć eXpić pallem, według starej traDycji powinno się mieć 50+ distance fighting.. ekhm, jakim cudem teraz jest to wykonalne B) B) . Ostatnio zrobiłem sobie palla ( 8lvl ) i idzie dośc cięzko...Więc moje pytanie jak dojśc do 50 distance fighting w niezadłuugim czasie?? :baby: :baby:

Nevons 25-08-2005 00:03

Poprosic kogs znajomego zeby postawił ghoul albo monka lepiej :) a bez tego to masz racje ciezko

Lord Delmares 25-08-2005 00:07

ehhh... przypuszczam ze jestes na pvp wiec nie rozumiem czemu marudzisz? z ab do polany masz bliziutko, targasz pareset spearow, kamieni, t-starow, t-knife, i trenisz 5h+... co to za problem? ile takich tematow jeszcze powstanie? co MY mamy powiedziec jesli gramy na non-pvp?

ripper 25-08-2005 09:39

@up
No wiesz, skoro dla niego trudne jest poszukanie to nie wymagaj od dzicka zbyt wiele -.-

@topic
Jak trenować? Spearami/T Starami/T Knifami/Small Stonami. Takie trudne? Co my Ci mamy doradzić? Btw to kilka tematów niżej masz co nieco na ten temat, więc może by tak się postarać troche i nie zakładać na pałe durnych topiców?!

dap-galothij 25-08-2005 10:11

a może zajrzałbyś do poradników? tam raczej pisze dość dużo na ten temat.

@down: Na ósmym levie?

Latek 25-08-2005 10:18

You rox

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nevons
Poprosic kogs znajomego zeby postawił ghoul albo monka lepiej :) a bez tego to masz racje ciezko

lepiej nikogo nie pros o ghoula bo zdejmiesz go na dwa hity ze speary :D

pijopiwnik 25-08-2005 11:04

siedzisz na trolach pod ab i bijesz je ze spearów do 45-50 dista

Belvedor 25-08-2005 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelscott
Więc moje pytanie jak dojśc do 50 distance fighting w niezadłuugim czasie?? :baby: :baby:

Normalnie lub autostrada...
****a jestes tak leniwy, zeby normalnie potrenic, bez glupiego zadawania pytan? Czego oczekujesz? Oo Ze ktos za Ciebie wytreni 50 dysta hehe??
Nie rozsmieszaj mnie ;f... Lepiej wez zacisnij zemby i wytrenuj skila a nie zajmuj sie znajdywaniem zlotego srodka! ;f

Kamlot De'Kapy 27-08-2005 10:27

Uuuu, ja kiedyś na Pytherze wyrabiałem na 8 lvlu, z monkiem skille i dorobiłem się 60/49 w dwa dni :p wg. mnie 60 i można expić, później jak niemasz na 20 lvlu 70/5X to trenisz do tych skilli, a później w tej grze będziesz miał raczej spokój :)

MefistoS 28-08-2005 20:27

Cytuj:

Tak sobie tu czytam i widze >hmm zeby zacząć eXpić pallem,

"paladyn" pisze się przez jedno "l"
Cytuj:

według starej traDycji powinno się mieć 50+ distance fighting..

... bez komentarza -.-
Cytuj:

ekhm, jakim cudem teraz jest to wykonalne B) B) . Ostatnio zrobiłem sobie palla ( 8lvl ) i idzie dośc cięzko...Więc moje pytanie jak dojśc do 50 distance fighting w niezadłuugim czasie?? :baby: :baby:

Myślisz, że ktoś ci powie? X( Z calym szacunkiem trening to jest coś, co karzdy sam do tego doszedł i opracował swoją technikę... . n/c

Marcin wymiatacz 28-08-2005 21:34

Wez spiry i tren tren i jeszcze raz tren ,a kiedys te 50dysta wejdzie B)

matthas 29-08-2005 18:39

Moj sposub

Ja to mam taki sposub na trenienie. Ide na trole i zbieram 5 spearow i zaczynam trenic zanim mi sie zniszczy spear to znajde kolejny. A zeby mi sie nie nudzilo z mana to kupuje czar hmm i robie hmm przy okazji zarabiam. Swiatlo mi nie potrzebne bo obok venore sa trole na ktorych sa pochodznie na scianach. Ostatnio jak trenilem to mialem przy sobie pol bp hmmow i 5 spearow przy sobie i 17 ukrytych w beczce(nikt tam mi jeszce spearow nie zawalil:])

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:18.