|  | 
| 
 Hunt Demonow,Warlockow i Hero<Guardia> | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 OOO 5mb :o | 
| 
 duzy ten keylog <joke> ;) | 
| 
 Cytuj: 
 @filip~ to samo @topic hehs nawet mi podobał ten wasz hunt gz :P | 
| 
 Hehe... Niezle wykorzystaliscie czas czekajac na resp :) | 
| 
 Cytuj: 
 medna parszywa " <reported>'" | 
| 
 Powiem jedno s00per s00per tym bardziej ze na GUARDII tez tam gram :) ale narazie zlaby lvl bo musze pzyzwoite skille nabic ;-) | 
| 
 Ehhhh jak ja juz dawno nie komentowalem filmow :P A twoj <wasz> film jest naprawde wporzo stoi na przyzwoitym poziomie :) gratki | 
| 
 Skoro tak chwalony filmik jest, to nie moze go zabraknac w mojej "filmotece" ^^ Jak ogladne - skomentuje... | 
| 
 Super Nice loot Dawajcie wiencej takich filmów  troche długi ;/ | 
| 
 heh pogratulowac lota filmik super tylko troche dlugi.... 2 skull staffy pod rzad to jest miec szczescie tylko moglbs zalozyl lepsze eq wichniarr  a nie z plate setem latasz jak bedziesz mial lepsze eq to mniej beda ci walic a takto demonik przez przypydek walnie combosa i pojawi sie napis ,,You are dead''. Nie życze ci tego :P Wiecie co jest najgorsze?? dednac z bohami kolegi...:( | 
| 
 miszczu  moze jescze opowiedz wiecej zeby nie bylo sensu ogladaC...... | 
| 
 archer napisalem to na 2 stronie wiec watpie zeby ktos tak dokladnie czytal przed obejrzeniem filmu :/ wiecie co jest najgorsze?? dednac z bohami kolegi | 
| 
 Wszytsko ladne i loot i exp ;] Offtopic Po ile sa jajka i czy tylko na Edron mozna je kupic? | 
| 
 Cytuj: 
 | 
| 
 Gz loota :) fajny filmik torche dlugi ale dobry :) | 
| 
 Bardzo dobry loot zrobcie wiecej takich filmikow dobry film i dobry loot jak zrobicie to przeslij mi na [email protected] ten filimik mailem  :p | 
| 
 xD yo! Filmik fajniuchny ;) fajnie wykorzystaliście czas czekając na respawn! pozdro dla całej Guardi <bo tez tam gram >  :) 3majcie sie .. | 
| 
 o kur... za***isty filmik..:} gratz loota...:)tylko mogloby cos jeszcze wypasc...:P (czytaj: mpa):P | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |