![]() |
Hunt Demonow,Warlockow i Hero<Guardia>
|
Cytuj:
|
OOO 5mb :o
|
duzy ten keylog <joke> ;)
|
Cytuj:
@filip~ to samo @topic hehs nawet mi podobał ten wasz hunt gz :P |
Hehe... Niezle wykorzystaliscie czas czekajac na resp :)
|
Cytuj:
medna parszywa " <reported>'" |
Powiem jedno s00per s00per tym bardziej ze na GUARDII tez tam gram :) ale narazie zlaby lvl bo musze pzyzwoite skille nabic ;-)
|
Ehhhh jak ja juz dawno nie komentowalem filmow :P
A twoj <wasz> film jest naprawde wporzo stoi na przyzwoitym poziomie :) gratki |
Skoro tak chwalony filmik jest, to nie moze go zabraknac w mojej "filmotece" ^^ Jak ogladne - skomentuje...
|
Super Nice loot Dawajcie wiencej takich filmów
troche długi ;/ |
heh pogratulowac lota filmik super tylko troche dlugi.... 2 skull staffy pod rzad to jest miec szczescie tylko moglbs zalozyl lepsze eq wichniarr a nie z plate setem latasz jak bedziesz mial lepsze eq to mniej beda ci walic a takto demonik przez przypydek walnie combosa i pojawi sie napis ,,You are dead''.
Nie życze ci tego :P Wiecie co jest najgorsze?? dednac z bohami kolegi...:( |
miszczu
moze jescze opowiedz wiecej zeby nie bylo sensu ogladaC...... |
archer napisalem to na 2 stronie wiec watpie zeby ktos tak dokladnie czytal przed obejrzeniem filmu :/
wiecie co jest najgorsze?? dednac z bohami kolegi |
Wszytsko ladne i loot i exp ;]
Offtopic Po ile sa jajka i czy tylko na Edron mozna je kupic? |
Cytuj:
|
Gz loota :) fajny filmik torche dlugi ale dobry :)
|
Bardzo dobry loot
zrobcie wiecej takich filmikow dobry film i dobry loot jak zrobicie to przeslij mi na [email protected] ten filimik mailem :p
|
xD
yo! Filmik fajniuchny ;) fajnie wykorzystaliście czas czekając na respawn! pozdro dla całej Guardi <bo tez tam gram > :) 3majcie sie ..
|
o kur... za***isty filmik..:} gratz loota...:)tylko mogloby cos jeszcze wypasc...:P (czytaj: mpa):P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |