![]() |
Audiotele-głupie pytania
Znacie jakieś głupie pytania z audiotele, teleturniejów albo czegoś takiego?
Ja dzisiaj zobaczyłem pytanie: "Czy na Marsie jest wesołe miasteczko?" A podobno w PRLu były pytania typu "Jaka jest stolica Polski?" Mówię o takich na poważnie, a nie tych w których nagrodą jest multimedialny mikser, do robienia kaloryferów z melodyjką. |
Prawie wszystkie pytania w audiotele są głupie. Np. teraz jest kokurs, jaki to teleturniej w którym zawodnicy zgadują utwory po nutkach, a w tle słychać piosenkę z "Jaka to melodia" i urywki programu. To jest moim zdaniem głupie.
|
Cytuj:
Wszyscy to wiedzą ale ja to powiem: tutaj chodzi tylko o kase (ale odkrycie) a jak ktoś dzwoni z nadzieją że dostanie kase... to zycze mu powodzenia ;) |
Te pytania musza byc proste po to zeby byle kto znal odpowiedz
wiecej ludzi zna odpowiedz = wiecej telefonow na 0-700 = wiecej kasy Proste? |
zgadzam się że wszystkie audiotele są głupie i beznadziejne, ale przypomiała mi się histori jak w teleturnieju (na polsacie z Ibiszem) jak pani miała odpowiedzieć na pytanie " ile sekund ma minuta" nawet prowadzacy krzysiu dał tej pani swój zegarek ale niestety jej muzgownica się przegrzała na tak skomplikowanym pytaniu i nie odpowiedziała :D
|
@ up: :D niezłe
@reszta: Znowu takim idiota nie jestem, żeby nie wiedzieć, że to chodzi o kasę;) W gruncie rzeczy, to w dzisiejszych czasach wszędzie chodzi o kasę... |
Na trade w Tibii bylo kiedyś ogłoszenie:
Fantastyczny konkurs ! Wyślij SMS (4.88zł+ VAT) o treści HWDP na numer 997 a nagroda przyjedzie radiowozem ! Pamiętaj, HWDP na numer 997 ! Takie SMSy o nagrode to też istne debilstwo -.- Apropo audiotele i tekstów "Fantastyczny konkurs ! Do wygrania 10000 płyt chodnikowych z oryginalnym autografem Zdzisia z pod budki z piwem. Zadzwoń na numer 0700***(21.96zł/min) i odpowiedz na pytanie ! Kto jest Rysiem z Klanu ? A) Pani Irenka z M jak Miłość, B) Papa Smerf, C) Rysiu z Klanu, D) Andrzejek (Andrew vel. Jędruś) Lepper ? Do wygrania 10000 płyt chodnikowych z oryginalnym autografem Zdzisia z pod budki z piwem ! To jest czyste zdzierstwo (ameryki nie odkryłem), debilizm i kretyństwo. 5 zlotych za minutę, zadzwonisz i włączają jakąś "gópiom" muzyczkę, i czekaj ! Po 20 minutach łaskawie powiedzą że zaraz zostaniesz połaczony i znowu muzyczka przez 10 minut. A na koniec powiedzą że linia zajęta i musisz spróbować później. I widać co pieniądze robią z ludźmi z TVP (a raczej z ich muskami) :D Nie wiem jaki jest poważniejszy sens audiotele poza robieniem z ludzi (i z siebie) kretynów i zarabianiem kasy przez Tefałpe |
A ja pamiętam jak w jakimś teleturnieju w którym się odkrywało słowa,walczyły 2 rodziny.Odkryli prawie całe hasło,została jedna litera.Hasło brzmiało (bez litery):
J...ż był w ogródku,już witał się z gąska,czy coś takiego.No to,rodzina odpowiada: Jeż był w ogródku ! Prowadzący - nie... Męczyli się tak chyba 20-25 min.W końcu jedna rodzina odpowiedziała: Wiemy !JUŻ jest w ogródku ! A na to prowadzący: No,ja...(tutaj przerwał)nareszcie To było dopiero głupie ;) |
Familiada:
-Dokąd rodzice NIE chodzą z dziećmi? -Do agencji towarzyskiej |
Cytuj:
Ale ja np. tych Audiotele które są na TVP nie nawidze, to jest porażka poprostu. |
pytanie: 'jaka jest najdluzsza rzeka w polsce?' odpowiedzi: wisla, warta, odra
konkurs bodajze byl w czasie wielkich powodzi w polsce ale pewny nie jestem :P |
-"Na jaka litere ma twarz murzynek Bambo?"
-"Na D" "Mama krzyczy Bambo lobuzie, a Bambo czarna na D ma buzie" Jest to fragment z kabaratowej sceny trojki Przechowalnia, wydaje mi sie bardzo adekwatny ;) Jesli ktos znajdzie polecam posluchac ;) |
Wezcie pod uwage "konkurst 2-jki" - znajdzcie haslo dnia a wygracie maslo na baterie.....
Po co takie cos? To proste, przeciez nie zamelinuja tego za bardzo bo wtedy ludziom nie chcialoby sie starac tego szukac. Jaki wniosek? Jestesmy leniwi i takie konkursy to wykorzystuja to. Druga sprawa to programy w TVN. To juz wymaga duzego skupienia dlatego nagrody sa adekwatnie wieksze..... Zreszta, nie bede tego negowal, poniewaz ludzie to robia zeby zarobic. Ja bym glupsze rzeczy dla zarobku wymyslal :D 8o |
Gadajcie co chcecie, i tak te ranne teleturnieje na TVN 0wn3d. Trzeba dodac liczby, a tam tylko
-800 - No niestety to jest nie prawidłowa odpowiedz. Ale nie poddwajcie sie zdzowncie na 0700 i wygrajcie 20tys zł!! Szkoda tylko ze nie dodaliu ze osoba ktora odganie to hasło dostaje 200zł, a zeby dostacc 20 tys zł trzeba zgadanc pod którym numerkiem jest logo TVN (jak byscie nie wiedzieli, to tego loga jeszcze nikt nie zgadł). A te prowadzące to jakies dziwki ;) |
Cytuj:
|
@Cafe:
Ja widziałem jak kolesiówa znalazła te loga i wygrała 20tys. Skąd wiesz, że to dziwki? Czyżby jakieś kontakty?;> |
Cytuj:
Srry za tak chaotyczny tekst ale troche zmeczony jestem :p |
Nie no tych programow na tvnie "Graj o raj" czy cuś to w****ia na maxa "Grajcie dzwońcie szybko szybko jak nie zadzownicie to napewno nie wygracie wiec szybko biegnijcie" Albo daja prawie odpowiedz na tacy :P Przedwczoraj na ITV w nocy widzialem "Stoi na stacji ...... " Dokącz dalej. To jest poprostu żałosne ;)
|
Cytuj:
Jeśli to polegało na czymś innym niż podawanie literek to sorki :confused: ale jeśli nei to coś kręcisz :P @Topic Wiadomo, że teleturnieje są głupie i, że to tylko żżeranie aksy... (Pewnie za każdym razem jak ktoś się dodzwoni do teleturnieju i poda dobrą odpowiedź to ma na imie Mietek Kowalski* i jest współzałożycielem tego teleturnieju xD** *Mietek Kowalski - Zbieżnośc imion, nazwisk oraz nazww moim poście z prawdziwymi postaciami jest zupełnie przypadkowa **(...)współzałożycielem(...) - wniosek?? telewidzowie myślą, że to nie bujda bo przecież "ktoś" wygrał na atenie telewizji, a tak naprawde teleturniej wypłaca aksiorke samemu sobie xD To tylko moja prywatna teoria spisku* ale kto wie ;] |
Co do tVNu. Pewnej nudnej nocy, nie bylo nic ciekawego w TV. Więć patrze w program, a tam: "nocne igraszki" na TVB 7. No to mówie, może coś ciekawego. Włączam Tv, patrzę,a tam: QWygraj 20tys jeżeli policzysz ile jest kilogramów na rysunku -.- Gleba...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |