![]() |
Logowanie i Auto Logqut
Witajcie, mam pytanie kómpel prubjue sie zalogować na postać i nie może bo odrazu go wylogowyje, na inna postac może sie zalogować, ja na postać co on nie może sie zalogować ja moge sie zalogować ... Teraz Pytanie Dlaczego on nie może sie zagogować ma bana czy co?
Pomóżcie .... |
Pewnie używa/ł TBI i teraz go autowylogowuje.
|
a co to jest TBI :] ?
|
Nielegalny bot z tibia.org.pl
|
banować za uzywanie botów i innych wspomagaczy
PS. nejwięcej satysfakcji TIBIA daje wtedy kiedy sam podnosisz speary :D |
nie nie uzywal, poniewaz nie lubi odzukiwac ....
PS nie uzywany takich badziewi .... Moze byc inna przyczyna ... |
jak by nie uzywał to by mógł grać a pewnie robił runki i zaznaczył opcję "Logout kiedy nie ma blanków" wiem bo kumpel który jest cheaterem miał taki sam problem i od tamtej pory gra w w czystą TIBIĘ
|
u mnie też tak było że się wlogowałem i się wylogowywałem. Jeżeli tak się robi to znaczy że któs chyba shakował ci konto i jest na twojej postaci, jeżeli ty zrobisz ruch go wylogowuje, a jeżeli on zrobi ruvh ciebie wylogowuje. Troche śmieszne :D
|
Ja on tak szczerze jest troche za głupi na używanie takich programóm, strasznie kusi ale on robi runy sam, i teraz loguje sie, a nastepnie zaraz sie wylkogowuje, to samo ma z 2 postacia teraz na rooku ...
I JESZCZE RAZ MOWIE NIE UZYWAMY PROGRAMÓW TIBIA SUPER POMAGACZ A POTEM HACK LUB BAN ..... X( X( X( X( Pozatym wole sam przejsc i mies satysfakcje .... EDIT: nie mam hacka bo jak jestem na mojej postaci to widze w VIP :P |
te koleś troche się poplątałeś najpierw piszesz że to twój kumpel potem ktoś pisze że może ten twój kolega na hacka, a ty na to że ty hacka nie masz.
Albo masz tego kolegę albo go nie masz i uzywasz "tibii MC" lub innych świństw i teraz szukasz pomocy. Chcesz jej to odinstaluj LOLU wszystkie wspomagacze razem z tibią i nie graj już więcej OSZUŚCIE !!! |
sory nie to chcialem napisać, tak dokładnie kumplem jest mój brat cioteczny jeste on 600 kilomtrów odemnie gadamy na skype, i teraz ja znam jego hasla on zna moje, jak ja sie zaloguje na swoja postac to mam go w VIP, ale tylko na sekunde, on nie ma hacka bo moze grac na innych postaciach ale na teraz juz na 2 nie, qurwa nie uzywam tibi MC, jaiś GG i innych gówien tego rodzaju nie oszukuje i mam swoje zasady nie nazw Cię tak jak inny by to zrobili, ale najpierw 2 razy pomyśll zanim coś napiszesz, widze że wy nie mamcie pojęcia co jest przyczyną, zaraz admin przyjdze i napisze powód, Nie używaj idioto MC bo widzisz co masz ....
Jeżeli jakieś nie rowności pytać a nie odracu wyzywać TY OSZUŚCIE, bo tak najłatwiej. X( EDIT: ja ani moj brat nie jestesmy jak Twój mądy kolega ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |