![]() |
Annihilator - Lord Maslo - Solera
Zobaczcie sami.
Dziekuje mojej druzynie za swietna zabawe. HAIL FReeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://rapidshare.de/files/4351097/A...Maslo.rec.html |
Wielkie gZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)Masełko ;)
glupio ze dedles:/ przez laga:/ |
Bardzo fajnie :) Gratz odwagi i kumpli :)
|
:(
:( tak bylo blisko
|
Cholerny pech, ale w końcu się uda ;] Btw. co bieżesz?
|
Współczucia .. :( byłeś blisko :( btw.
O to przykład człowieka który chce być pierwszy , nawet filmu nie obejży .. Cytuj:
Czego mu qrwa gratulujesz?? dead'a ?? -.-' Cytuj:
|
omfg ... zabraklo kilku sekund :|
Hail freez :( |
Heh Masełko znowu Ty.
Pamiętam Ci z Demon helmet Questa skończyłeś w identyczny sposób..... Ale i tak gz odwagi.... |
Cytuj:
Chyba 30 sekund pozniej napisalem cos innego-.-,a wcale nie chciałem byc pierwszy, jak juz zabili demona 1 zastopowalem i myslalem ze im sie uda-.-ale sie nie udalo-.-A ten co chcial byc szybciej jest podemna bo mysl ze im sie udalo-.- |
Annihilator jak kazde inne... szkoda ze dead... Mam nadzieje ze nastepnym razem Ci sie uda.
Good Luck! xD |
dead
Szkoda, ze padles;/
|
:( :(
A było już tak blisko....Szkoda mi cię bardzo :( No ale trzeba wierzyc w lepsze jutro :D Napewno ci sie uda. Trzymam kciuki
|
Ma$lo - Ty z Very jestes? xDDDD
Szkoda ze padles :S |
(..) Jeszcze tylko troch i na pewno sie uda.. (...)
A tak btw to teksty Ciszy mnie roz***ały xD
|
omg...... tak blisko szkoda :S
|
Było bardzo blisko...
Oczywiste jest, że oni tego Anni wykonali prawda? |
Cytuj:
@topic uda sie nastepnym razem... gl & hl |
Ty to zawsze musisz deadnąc w glupi sposób. Na anni przez laga a na demon helmecie przez glupote, po ci sie schodzileś drógi raz do final roomu jak zabraleś helmeta??
|
gz...jak zwykle kochane lagi -.- ja mam przez lagi 2/3 dety (a tak blisko)
|
Jakoś tak nie przez laga mi się wydaje... jak lag puscił to uhnąłes się chyba 2 razy... i padleś w "dwóch kolejkach" Nie lepiej z power boltów? Wiem ze bijesz 2 demony na raz.. no ale po 50~... Anyway gratz, że wogóle tam byłeś ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |