![]() |
juz sa.......
juz sa servery mozna sie logowac zycze powodzenia.......
nowa widomość: Cannot connect to the game server. Error:Connetion timeout. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com to mnie zaczyna w*****ać!!jedyne servy teraz to USA.......... |
ej pomoz
Pruboje sie zalogowac i mam: Cannot conect to the LOGIN server.
Error:conection refused All login server are offline. Check www.tibia.com for more informations............................. Jakos all dzialaja :] a mi nie |
to ja juz nie wiem........
Cytuj:
|
NEKROMANCERKA? KTÓRY MASZ LEVEL? MASZ MEZA?
------------------------------- edit By Magus: Wylacz capsa, wytrzyj mleko spod nosa i wracaj do piaskownicy. |
Cytuj:
heh... a co do kłopotów z siecią i logowaniem się na Tibię to ja odpukać nie mam problemów - mimo że mój provider [ToyaNet] nie ma najlepszej opinii u mnie w mieście :D:D:D |
No widzisz Dar!O Czego to sie nie robi żeby uszczxęśliwić mało pojętny mózg...
|
Cytuj:
|
Heh ja sie spokojnie lacze :)
|
jakby nie bylo to dar cośtam to niezły snob. widzialem kiedys takiego... ciekawe czy grasz na novie albo trimerze... i czy masz taka sama ksywke... ale to juz inna droga... potrzebuje kogos zeby mi ewentualnie runy lub uhy robil bo mam palka a tak sork lub druid by sie przydal... pozatym zdziwilbys sie ile mam lat, ty tyle najszybciej będziesz mial może za 20 pare...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |