Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   juz sa....... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4781)

Necromancerka 17-04-2004 11:47

juz sa.......

juz sa servery mozna sie logowac zycze powodzenia.......

nowa widomość:
Cannot connect to the game server.
Error:Connetion timeout.
For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com to mnie zaczyna w*****ać!!jedyne servy teraz to USA..........

Tompior 17-04-2004 11:51

ej pomoz

Pruboje sie zalogowac i mam: Cannot conect to the LOGIN server.
Error:conection refused
All login server are offline. Check www.tibia.com for more informations.............................
Jakos all dzialaja :] a mi nie

Necromancerka 17-04-2004 11:59

to ja juz nie wiem........

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Tompior
Pruboje sie zalogowac i mam: Cannot conect to the LOGIN server.
Error:conection refused
All login server are offline. Check www.tibia.com for more informations.............................
Jakos all dzialaja :] a mi nie
mi dziala bo ja mam sieci Dolsat wejdzcie na www.dolsat.pl moze bede informacje na temat tibi.......

Borsuk1 17-04-2004 15:47

NEKROMANCERKA? KTÓRY MASZ LEVEL? MASZ MEZA?
-------------------------------
edit By Magus:
Wylacz capsa, wytrzyj mleko spod nosa i wracaj do piaskownicy.

Dar!0 17-04-2004 18:15

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Borsuk1
NEKROMANCERKA? KTÓRY MASZ LEVEL? MASZ MEZA?
lol :D:D:D:D:D co dzieciak... lol :D:D:D:D - chłopcze to jest forum o grze a nie agencja matrymonialna lol dawno się tak nie obśmiałem lol :D

heh... a co do kłopotów z siecią i logowaniem się na Tibię to ja odpukać nie mam problemów - mimo że mój provider [ToyaNet] nie ma najlepszej opinii u mnie w mieście :D:D:D

Borsuk1 18-04-2004 15:34

No widzisz Dar!O Czego to sie nie robi żeby uszczxęśliwić mało pojętny mózg...

Dar!0 18-04-2004 16:02

Cytuj:

No widzisz Dar!O Czego to sie nie robi żeby uszczxęśliwić mało pojętny mózg...
nie wiem czyj mózg jest mało pojetny... mój czy Twój skoro 0 od O nie potrafisz odróżnić :]

Tikozax 18-04-2004 19:16

Heh ja sie spokojnie lacze :)

Borsuk1 18-04-2004 19:24

jakby nie bylo to dar cośtam to niezły snob. widzialem kiedys takiego... ciekawe czy grasz na novie albo trimerze... i czy masz taka sama ksywke... ale to juz inna droga... potrzebuje kogos zeby mi ewentualnie runy lub uhy robil bo mam palka a tak sork lub druid by sie przydal... pozatym zdziwilbys sie ile mam lat, ty tyle najszybciej będziesz mial może za 20 pare...

Dar!0 18-04-2004 19:57

Cytuj:

jakby nie bylo to dar cośtam to niezły snob. widzialem kiedys takiego... ciekawe czy grasz na novie albo trimerze... i czy masz taka sama ksywke... ale to juz inna droga... potrzebuje kogos zeby mi ewentualnie runy lub uhy robil bo mam palka a tak sork lub druid by sie przydal... pozatym zdziwilbys sie ile mam lat, ty tyle najszybciej będziesz mial może za 20 pare...
gram na Lunarze... :] i moja postać ni mniej ni więcej nazywa się Madafaka Przeokrutny :D więc ani z jednym, ani z drugim nie trafiłeś... a co do tego trzecieg... z wiekiem... to skoro za 20 parę tyle będę miał... to podchodzisz widocznie pod 50... ale co tam... aha co do mojej postaci to znów wychodzą niebywałe umiejętności - w moim podpisie... masz moją postać ogólnie przedstawioną :] pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37.