![]() |
Zaręczyny z moim kotkiem !!
hehe wstawiam fote z zaręczyn z moim kotkiem :) serce zrobiłem sam kolega mi tapestry przyniusł bo ja mag i nie uniose ... wymyśliłem i zrobiłem to w 5 minut pobiegłem po pierscionek do Ab i gotowe Madzia się zgodziła jak vidac na zdjęciu a tekst jakim się ją zapytałem to : Madziu wiem ze chce byc z toba do konca grania w tibie i jeszcze dluzej wiem ze beda trudne chwile ale wiem tez ze jestes ta jedyna i damy ze wszystkim rade ..... "klekam" madziu wyjdziesz za mnie ?? A oto Foto:
http://img221.imageshack.us/img221/8...eczyny28aw.jpg |
spox
PS. który ona ma lvl bo mi się nie chce wchodzić na tibia.com |
a czy to ma znaczenie ? nawet jak by miała 8 to jest dla mnie najwspanialszą osobą jaką poznałem w tibi :*:*:*:*:* I LOVE YOU !!
|
Cytuj:
Co do zdjęcia, bezsensowne, co do oświadczyn śmieszne. Przepraszam za szyderstwa ale takie jest poprostu moje zdanie na ten temat. |
hehe a możesz mieć zdanie jakie chcesz :] i tak mnie nie rusza to co mówisz :P
|
Ale romantycznie ;)
Ale co to w grze .... :baby: |
sromatycznie nie romantycznie dla mnie slodycza wali tu jak w fabryce landrynków no ale w porzadku jesli was jaraja "zwiazki" w grach ~~
btw podpis to ty masz mocny przyjacielu... |
Ehhz niema w tym nic romantycznego .....
Daj zdjecia ze swojego slubu ale juz wiecej nie tylko 1 -.- |
Żenada... Wielka miłośc... Oj weź bo się popłacze...
Po 1 to tylko gra, anie RL, choć każdy może robić co chce... Po 2 zdjęcie nudne i żałosne... Juz lepsze są śluby, bo przynajmniej jest śmiesznie (szczególnie jak ksiądz/goście przywalą jakieś teksty) i ciekawie (Rozpierducha na końcu ;]) a tu?? Nic..... @Ktoś tam z góry (:P) On ma 14 lv a ona 28.. Więc może to miłośc do itemków i kasy (Albo ochrony ) :evul: (Stuff ma dobry jak na taki lv, nic nie sugeruje ale kto wie... ;]) |
Cytuj:
On ma teraz 86 lvl a ona hunta :P ... ale to mu itemów nie zwróci .. :/ |
@Draconis~
Hehe najlepszy jest text "On ma teraz 86 lvl a ona ma hunta" lol :D Co do zdjęcia to trochę nudne i nie potrzebne bo mogłeś zrobić ślub i wtedy zrobić trochę screen'ów. |
Cytuj:
Thx :D , staram się ładnie dobierać zdania :P:P |
lol lol lol
O LoL to zdjęcie jest bezsensowne... Ja tam wole śluby:)..Jest lepiej orkiestra food ksiądz zaręczyny ludzie a na końcu mała zadymka jak to pvp...Hmm ktos powiedział do ochorony omg..Taka ochrona to leci na 2 sd xD
Ps : Hmm cos Twoja dziewczyna 3x z zędu padła.. |
Cytuj:
|
hehe
@up: Pewnie juz "mężunio" zaczoł się kozaczyć i straszyć się Ją i zonka oberwała :D 8o :p :p ;) B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehh
@up dzięki wiele osób mi mowilo ze jestem geniuszem 8o w przeciwieństwie do ciebie człowieka ktory zamieszcza 1 screen z jakims sercem i 2 ludkami :confused:
|
Hehe bardzo fajne az wzruszajace ;( :P:P:P:P
|
:P kota tam nie widze :|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |