Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Zaręczyny z moim kotkiem !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47879)

Florydaking 26-08-2005 00:05

Zaręczyny z moim kotkiem !!

hehe wstawiam fote z zaręczyn z moim kotkiem :) serce zrobiłem sam kolega mi tapestry przyniusł bo ja mag i nie uniose ... wymyśliłem i zrobiłem to w 5 minut pobiegłem po pierscionek do Ab i gotowe Madzia się zgodziła jak vidac na zdjęciu a tekst jakim się ją zapytałem to : Madziu wiem ze chce byc z toba do konca grania w tibie i jeszcze dluzej wiem ze beda trudne chwile ale wiem tez ze jestes ta jedyna i damy ze wszystkim rade ..... "klekam" madziu wyjdziesz za mnie ?? A oto Foto:
http://img221.imageshack.us/img221/8...eczyny28aw.jpg

k-kondzik 26-08-2005 00:07

spox
PS. który ona ma lvl bo mi się nie chce wchodzić na tibia.com

Florydaking 26-08-2005 00:12

a czy to ma znaczenie ? nawet jak by miała 8 to jest dla mnie najwspanialszą osobą jaką poznałem w tibi :*:*:*:*:* I LOVE YOU !!

Berials 26-08-2005 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez k-kondzik
troszkę mnie denerwuje to gdy moderator kasuje mój podpis

Sam mu go zgłosiłem :evul: .

Co do zdjęcia, bezsensowne, co do oświadczyn śmieszne. Przepraszam za szyderstwa ale takie jest poprostu moje zdanie na ten temat.

Florydaking 26-08-2005 03:47

hehe a możesz mieć zdanie jakie chcesz :] i tak mnie nie rusza to co mówisz :P

Rose~ 26-08-2005 09:57

Ale romantycznie ;)
Ale co to w grze .... :baby:

czarownik iwanow 26-08-2005 10:04

sromatycznie nie romantycznie dla mnie slodycza wali tu jak w fabryce landrynków no ale w porzadku jesli was jaraja "zwiazki" w grach ~~
btw podpis to ty masz mocny przyjacielu...

Wojtas 26-08-2005 10:40

Ehhz niema w tym nic romantycznego .....
Daj zdjecia ze swojego slubu ale juz wiecej nie tylko 1 -.-

Venderer 26-08-2005 10:46

Żenada... Wielka miłośc... Oj weź bo się popłacze...

Po 1 to tylko gra, anie RL, choć każdy może robić co chce...
Po 2 zdjęcie nudne i żałosne... Juz lepsze są śluby, bo przynajmniej jest śmiesznie (szczególnie jak ksiądz/goście przywalą jakieś teksty) i ciekawie (Rozpierducha na końcu ;]) a tu?? Nic.....

@Ktoś tam z góry (:P) On ma 14 lv a ona 28.. Więc może to miłośc do itemków i kasy (Albo ochrony ) :evul: (Stuff ma dobry jak na taki lv, nic nie sugeruje ale kto wie... ;])

Draconis Dragontooth 26-08-2005 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Florydaking
a czy to ma znaczenie ? nawet jak by miała 8 to jest dla mnie najwspanialszą osobą jaką poznałem w tibi :*:*:*:*:* I LOVE YOU !!

Mój kolega też tak miał .. tylko że jego "Wielka Miłość" po jakichś 3-4 tygodniach opierdzieliła go z dsm'a , c legów itd. on miał wtedy 68 lvl on 60 ..
On ma teraz 86 lvl a ona hunta :P ... ale to mu itemów nie zwróci .. :/

Adnik 26-08-2005 11:15

@Draconis~
Hehe najlepszy jest text "On ma teraz 86 lvl a ona ma hunta" lol :D

Co do zdjęcia to trochę nudne i nie potrzebne bo mogłeś zrobić ślub i wtedy zrobić trochę screen'ów.

Draconis Dragontooth 26-08-2005 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adnik
@Draconis~
Hehe najlepszy jest text "On ma teraz 86 lvl a ona ma hunta" lol :D

Thx :D , staram się ładnie dobierać zdania :P:P

Lord Of Knight's 26-08-2005 11:32

lol lol lol

O LoL to zdjęcie jest bezsensowne... Ja tam wole śluby:)..Jest lepiej orkiestra food ksiądz zaręczyny ludzie a na końcu mała zadymka jak to pvp...Hmm ktos powiedział do ochorony omg..Taka ochrona to leci na 2 sd xD

Ps : Hmm cos Twoja dziewczyna 3x z zędu padła..

Draconis Dragontooth 26-08-2005 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Of Knight's
Ps : Hmm cos Twoja dziewczyna 3x z zędu padła..

Pewnie posluchali większości forum i zrobili wesele :P:P

Lord Of Knight's 26-08-2005 23:22

hehe

@up: Pewnie juz "mężunio" zaczoł się kozaczyć i straszyć się Ją i zonka oberwała :D 8o :p :p ;) B)

Florydaking 27-08-2005 03:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
Żenada... Wielka miłośc... Oj weź bo się popłacze...

Po 1 to tylko gra, anie RL, choć każdy może robić co chce...
Po 2 zdjęcie nudne i żałosne... Juz lepsze są śluby, bo przynajmniej jest śmiesznie (szczególnie jak ksiądz/goście przywalą jakieś teksty) i ciekawie (Rozpierducha na końcu ;]) a tu?? Nic.....

@Ktoś tam z góry (:P) On ma 14 lv a ona 28.. Więc może to miłośc do itemków i kasy (Albo ochrony ) :evul: (Stuff ma dobry jak na taki lv, nic nie sugeruje ale kto wie... ;])

Ale żeś z tym Stufem wypalił mam dobry bo mam znajomosci na wysokich LvL :P i ciężko na niego pracowałem ja byś skojarzył nick ma florydaking sprawdź ta postac .... i również floryda knight

Florydaking 27-08-2005 03:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Of Knight's
@up: Pewnie juz "mężunio" zaczoł się kozaczyć i straszyć się Ją i zonka oberwała :D 8o :p :p ;) B)

Kolejny geniusz xP huehuehue ja już tu nwaet nie zaglądam a ślub będzie ale czy dołoże SS :P nie wiem a probpo ochrony ..... nie będe tego komentował :]

Lord Of Knight's 27-08-2005 11:35

Ehh

@up dzięki wiele osób mi mowilo ze jestem geniuszem 8o w przeciwieństwie do ciebie człowieka ktory zamieszcza 1 screen z jakims sercem i 2 ludkami :confused:

Rafcio PL 30-11-2005 20:23

Hehe bardzo fajne az wzruszajace ;( :P:P:P:P

Rafayen 01-12-2005 06:40

:P kota tam nie widze :|

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57.