![]() |
Zakamarki rooka
Rookgard wcale nie jest taki mały. Jego najniższe piętro znajduje się na poziomie -6. Posiada też wiele miejsc, o których wie mało kto. A więc chciałbym je wam pokazać. Co jakis czas będe kręcił nowe filmiki, jeżeli znajdę coś ciekawego. Oto filmiki:
Bugi pod miastem http://rapidshare.de/files/4379332/z..._bugi.rec.html Są to bugi do których można dojść nawet na 1 lvl'u, ale potrzebna jest nam lina. Tłoku tam nie ma, po drodze masa ratów. Polecam |
Filmiku nie ściągam bo wiem gdzie to jest, ale powiem, że to właśnie tam nabijam 8 lvl praktycznie zawsze. B)
|
@Elvana
Tłoku tam nie ma, a po publikacji tego filmiku będzie:) Dzięki za ujawnienie mojego(dotychczas) ulubionego miejsca na Rooku :D Teraz będę musiał sobie poszukać nowego :] |
hehe, nie ma za co :P ja gram na isarze, a tam czasami sa tloki, nie az tak duze, ale bugi sa zazwyczaj martwe, ew. mozna raty poubijac, ale zazwyczaj jest malo. Ok. 10 sa tam jakies potworki w wiekszych ilosciach :P
P.S. Znalazlem w Tibia Map Viewerze jedno dziwne miejsce, ale wiem, ze po drodze sa szkielety i to w duuuuuuuuzych ilosciach, wiec narazie sie tam nie wybieram :P |
Yhhh zawsze tam było w p..u ludzi a teraz będzie jeszcze więcej
|
zalezy na jakim serwie, na niektorych to tam nikogo nie ma
|
nie ściągam bo wiem gdzie to ale jest tam dużo ludu kiedy ja tam chodze
i daj jeszcze coś fast plz ale tym razem coś ciekawszego :p |
Chłopie co ty opowiadasz...to miejsce zna co druga
osoba na rooko...zabierz się za co innego :P |
zabiore sie, dzisiaj lub jutro
p.s. taa, jasne... co druga... mam 7 kolegow grajacych w tibie bardzo dlugo, i zaden z nich nie znal tego miejsca... wiec wes tu kitu nikomu nie wciskaj |
Bo twoi koledzy mogli kupić postacie jak juz miały 8 lvle + albo grają długo na mainie i zapomnieli o rooku :)
|
Znam to miejsce, ale w sumie zna je większość osob na rooku:)
|
omg! tą miejscow kazdy zna, odrazu jak poznałem tą gra tam poszedłem.
|
lol
o tym to kazdy wie mi to expowiska
|
Zawsze tam expiłem, każdym charem jakim grałem.
|
Cytuj:
P.S. Sorry, ze jeszcze nie nakrecilem, ale w sobote, jak sie wybieralem do tego miejsca, net mi padl, jakies 10 minut temu udalo sie go naprawic... istnieje mozliwosc, ze padnie znowu, wiec odrazu nie pojde |
no coment
Powiem jedno: twoi koledzy musieli być jacyś ślepi a ja od zawsze znałem to miejsce i jeszcze jedno po co to wrzucalaś na forum ??
|
a jak myslisz? to takie nielogiczne? duzo osob nie zna tego miejsca!
|
Dużo osób to znaczy ile 2 a może 3 osoby no chyba że chodzi ci o początkujących graczy tyle że jak ja robiłem swoją pierwszą postać to już o tym wiedziałem zresztą zobacz na inne komentarze wszyscy tam byli -.-
|
wes przestan... nie wkurzaj, i nie gadaj glupot
|
Kto tu głupoty gada. Ja mówiąc że prawie każdy (z wyjatkiem tych twoich wielu czyli 2-3 osób)był tam czy morze ty sądząc że nikt nie zna tego miejsca ? Odpowiedź jest chyba prosta -.- Acha i jescze jedno brawo dla mistrzyni desortografii
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |