![]() |
Power Abuserstwo w najlepszym wydaniu
...a moze najgorszym ;)
Film z tibia.de , jednak wydaje mi sie że to wszystko jakaś głupia prowokacja wystarczy zobaczyc na depo otwierany przed i po incydencie :) życze miłego seansu ;) Link: http://rapidshare.de/files/4159781/u...i.rec.rec.html |
hamskie :/ chociarz dobrze ze bs'a w depo zostawil ;S
|
Oglądałem ale .. gdyby padł by mniej stracił to mnie troche dobiło ://
|
Chyba nie wiecie co to PA znaczy :P
|
13:18 Urameshi Da'Bunny: hi
13:18 Urameshi Da'Bunny: 3 mf 13:18 Digger: Oh, Urameshi Da'Bunny is that you? You look inconveniently healthy. 13:18 Urameshi Da'Bunny: yes Koles jest w wielkim szoku :evul: Oddać eq, ciekawe ile lat ma ziomek :p |
...
Naprawde tego nie widzicie? :)
Osobiscie uwazam że to prowakacja , koles na początku filmu nie ma dwóch parceli w depo...:) Pewnie "power abuserzy" mu wszystko odesłali , a filmik został nakręcony w celu zastraszenia Shiverskiej społeczności :)) |
@UP tez mi sie tak wydaje nikt by nie oddal eq calego (jak mial gsa to by zostawil vampa) bardziej sie oplacalo deadnac :/
|
jeśli to prowokacja to realistyczna, bo gość był naprawde na skraju deda momentami. co do tych parceli: jest też taka opcja że dostał je od któregoś kolesia z którymi gadał (widać sporo dialogów). bardziej prawdopodobne jest jednak, że to zwrócony eq, ponieważ nie otworzył paczek. kuniec.
|
proponuje zobaczyc ile typ mial na poczatku itemkow w dp ile oddal i ile mial jak wrocil
moze byc wiecej o 2 bo yle parcel zajmuje PS on mial od poczatku 2 parcele w dp -.- 15:31 Your depot contains 37 items potem bylo tyle samo -.- Cytuj:
|
dziwny jest koles ;/ ....ja bym dedl i tyle...a nie placil wszystko ;/
|
to jest prowokacja bo np jak przy dragach mial prawie deta to czemu nie walili w niego hmm ? a on sie nie uhnol?
|
Hmmmmm... Oglądałęm na maks spidzie i na początku nie widziałem parceli:)
Jezeli są to sory , filmu i tak juz nie mam a ściągać mi sie drugi raz nie chce ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |