![]() |
nub story poprawione :D
|
Omg !!! totalna beznadzieja -.-
|
Cytuj:
dodam jeszcze ,że to mój pierwszy gif więc wiecie..... |
Hahahahahaha niezłe, uśmiałem się :D
mozesz zrobic wiecej? :evul: hehehehehe ;) |
|
Wykonanie może nie najlepsze, ale śmieszne xD Rotfl
|
Wykonanie słabe ale śmieszne w swojej prostocie texty też niezłe, ja się posmiałem :D
|
... nie wiem jak wam , ale mi sie to podobało , gienialna imitacja tibi z 2d do 2d ...
edit: kurde rób tego więcej , bo to za***iste jest , wymiatasz ... @down: coś ty, obejrzyj 3-4 raz i będziesz wiedział wszystko ; ale mocne to jest xD ... |
Hehe. Nawet zabawne.
Troche za szybko klatki lecą i napisów nie widac dobrze. Ale moze byc. |
smieszne? O.o ciekawe co....
|
Cytuj:
po 2. to składa sie chyba z 2-3 obrazków n/c po 3. jak dla mnie prawie wogóle nie przypomina tibi (omg te głowy....) po 4. Szajs jakich mało , gówno , zrobione na biegu , tandetne , syfiaste , słabe , mało efektów. po 5. najlepiej idź stąd :D sry i jeszcze 1 B) : FS nie dotyka gościa a gość dostaje za 100 (hmm ciekawe :p ) i niewidać jak mu spada hp (mogłbyś chociaż pasek zrobić) |
... kurde chyba lepszego mu sie nie udało zrobić , bo tam ma chyba 2 klatki , a ty masz 16 chyba (WOW) wypas ...
|
Thoryx, szczerze to ten twój gif jest beznadziejny, ani śmieszny ani nic.
|
Hah fajne szczegulnie jak ucial mu renke :D
|
Spox...mi sie podobało szczególnie tekst!!
|
"EKSARA VITA1!"
Lol Niezłe :). |
Albo jestem juz zaspany, albo za stary ale wg mnie bardziej badziewnego gifa to na forum chyba jeszcze nie widzialem. Teksty typu "fri itan nup !1!!" sa juz oklepane i za cholere nie smieszne.
|
Cytuj:
3. A u ciebie przypomina? 4. Twoje to syf, bez sensu zrobiony by zaśmiecac nasze kochane forum 5. Zajmij się czyms innym a nie tamik goofnem -.- A i niepisz zebym ci tez cos zrobił bo dzisiaj misie juz niechce jutro ci cos dam POZDRO |
Ale to...... denne :O
Jezu ...... co tam :O niby śmiesznego jest :O TO JEST DENNE ! |
mi sie spodobalo wiec pracuj dalej!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:25. |