![]() |
Pewna Opowiesc
Dopiero zaczynam i niewien czy wyjdzie..
to jest pierwszy obrazek mojego story jak wyjdzie bende kontynuowal ok: w pewnym miescie zyl mlodzieniec o imieniu Fanko. pewnego dnia poszedl na spacer i znalazl pewna chatke (srry za brak drzew i krwi) http://img245.imageshack.us/img245/582/fanko9jk.jpg |
|
Heh, dziwnie to wygląda najpierw atakują miasto, a zachwilke miasto zdobyte, niema walki, nieciekawa fabuła, źle powklejane i jest temat na pierwsze fake. No comment. Aha i jeszcze jest takie coś jak "Edytuj" ;)
|
amagad, co to jest?
3/10 Pierwsza jednyka za dobra chec, druga ze nie ma fabuly 'jest wojownik i idzie spac koniec fejku' i trzecia ze podobaly mi sie zrobieni przez ciebie wojownicy. By moze bylo 6/10 jesli bys napisal ''napdaniemy ich fortece'' a napisales wies, a to nie byla wies, jeszcze zebys pokazal walke i wiecej obrazkow gdy bohater ich informuje o ataku. |
reported >.<
|
To jest żart czy ja śnie? :confused:
|
Cytuj:
a walke jeszcze dodam ps. to jest POCZONTEK |
ej, djcie mi link tego "Tibia Spirite Editor" czy jakos tak to zrobie calkiem przyzwoity fake
|
Jakas dziwna grafa gdybys dodal wiecej zdjec i powiedzial co sie stalo z bohaterem bylo by spoko....
|
Nawet Fajne troche droga krzywa ale spoko 6/10 albo 7/10
troche fabuła cienka:( ale chłopie czymaj sie niezle niezle:):):):):):):):) |
achhh...
nie, nie, nie fajne mnie sie niepodoba echhh....Trudno :(
|
wiecie co? ja mam pytanie czy mógłbyu ktoś mi powiedzieć jak wkleić screeny za iodppowieź dziękuje
|
Mam nadzieję że to twój "Pierwszy fake", bo inaczej to jesteś skończonym cieniasem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |