Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   HEJ WAZNE BO NEI DAJE SOBIE RADY !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4803)

Vorment 17-04-2004 21:34

HEJ WAZNE BO NEI DAJE SOBIE RADY !!

Jak ja mam lac Gs'a ?? bo mam nowego sorca 12 level ( :D ) i szedlem juz ale z blokerem i lalem jednego bez problemu ale teraz bloker sobie poszedl na inne serv i nei wiem co robic (loot po nich jest calkiem przyjemny i exp takze ) czy mam biegac czy co ?? bo gfb lata, energy wall blokuje troche ale i tak jakos obchodzi walla i mnie bije za szybki torche jest. Watro w ogóle chodzic na GS'y na 12 levelu ?? :D bo jeszcze na trolle chodze ale mi sie znudzilo :(

Dan the Automator 17-04-2004 21:37

ROTFL GS na 12 lv? :lucznik: :berserk: Lepiej poexp troche, zdobądź wyższy level a dopiero zabierzesz się za :2handed: exterminowanie dużych pająków...

Real Finuko 17-04-2004 23:02

nabij lvl zebys mogl uciekac.Chyba to jest 24:P
Jest jeszcze jeden wariant:
Kup subie BOH:]

Vorment 17-04-2004 23:04

stary ja lalem GS'a bez masla jak mialem blokera ty chyba nie wiesz jakie ja mam przedmioty jak sie ma znajomych duzo, od kazdego conajmiej po 2 przerdmioty dostaelm po wejsciu do mainu i teraz zasowam z takich ronow ze w zyciu nie widzilaes jak miales 12 level. dostalem duzo kaski mam zaje.... czary ale mam za malo hp i many bo rzucam sobie mana shielda czy jakos tak i mi mana schodzi najpierw ale tej tez mam za malo troche

Dan the Automator 17-04-2004 23:06

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Vorment
stary ja lalem GS'a bez masla jak mialem blokera ty chyba nie wiesz jakie ja mam przedmioty jak sie ma znajomych duzo, od kazdego conajmiej po 2 przerdmioty dostaelm po wejsciu do mainu i teraz zasowam z takich ronow ze w zyciu nie widzilaes jak miales 12 level. dostalem duzo kaski mam zaje.... czary ale mam za malo hp i many bo rzucam sobie mana shielda czy jakos tak i mi mana schodzi najpierw ale tej tez mam za malo troche
Chciałeś się nam pochwalić? Super!@!@~!`121`1`

Ja tylko powiedziałem, że CI się to nie opłaca, wystarczy ze GSik Cie dotnie 1-2 razy, a twoje super-uzbrojenie nci CI nie pomoże

Temi 18-04-2004 09:24

Mhm powiem tak: Nigdy nie widzialem sorca polujancego na gsy na pohu na lvl nizszym niz 40 (po prostu sie nie oplaca zuzywac hmmow o innych "super runach" nawet nie wspomne. Pozatym cos mi troche w twojej opowiesci nie gra bo w wypadku kiedy gs zmieni cel (co zdaza sie dosc czensto) powieniens zaliczac zgona (chyba ze masz kumatego blokera ktory nie dopuszcza do tego zeby gs nawet cie udezyl)
Wogle w tym co piszesz cos mi smierdzi :P

///Btw ubilem conajmniej 5k gsow przed/po update wienc chyba moge sie uwazac za experta :P///

koreten/dovixo z antiki:D 18-04-2004 15:09

Nabij wyzszy Lvl

Wez sie przyluz bij cos nabij szybko level wyzszy tak okolo 20+ rub runki w tym czasie i zbieraj na bohy

P.S
Albo Znajdz nowego Blokera :D :D :D :D

Vorment 18-04-2004 22:52

swietnie.... ale ja nie musze miec wyszego levelu. daje sdobie rade jak mnie nie atakuje skurwysyn. i tak w ogóle to nigdy nie widzilaem zebu GS zmienil cel ...

raven 19-04-2004 08:32

ale on ma super runy ludzie !! 15 bp of lmm 10 bp of ih to co rady se nie da? :D

ODPOWIEDZIED: Pewnie że nie :P lol :P

Adamsik 19-04-2004 08:41

Tu używasz Mana Shielda na 12 lvl-u?? To chyba nie jest oplacalne.Ty masz 205 hp i 155 many. Nie oplaca ci sie uzywac mana shielda, no chyba ze urzywasz run.

Dar!0 19-04-2004 10:36

a łyżka na to niemożliwe... na 12 lvl :D:D:D:D lol po prostu... idź lepiej poexpuj na czymś bardziej w Twoim zasięgu... skoro jesteś taki kozak itp. to sobie idź na soldiery, które są poza zasięgiem każdego 12 lvl maga... ale i tak uważam to za przegięcie... dzisiaj mijał mnie twardy 13 lvl palek i fajnie darł się help jak go trzy obsiadły i nie nadążał w nie walić :D:D:D

Bigvirus 19-04-2004 11:42

oj

Ale nie wiem czy to madre hodzic na 12 lvl na gs:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59.