![]() |
Orshabaal owned 106 ek
|
|
I w taki sposób demon helmet poszedł się paść, bo do restartu serwera nikt go juz raczej nie weźmie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. lootnales Demon helmeta albo HOA? |
ostro miał :D
byle na Celescie sie nie pojawil :> chociaz i tak nie pujde na lekką smierc ;p szkoda expa :D |
rehost plx :<
|
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/1457 tak trudno wejsc na tibicams.com/movies nie-.-"
|
LOl haha dobrze hlvl niech padajom jak muchy:D
10:06 You lose 408 mana.ale mane wysysa ;D |
Ja tam bylem i padlem jakies 5 razy (moim palkiem) a ten 106 lvl mial aol'a wiec mu nic niepolecialo tylko to ss jak aol juz zniknol :]
|
lol, wedlug killing stat orsch zabil 500 osób!!!! 8o
|
omg
pokonanie tego jest raczej niemozliwe chyba ze bubble cachero seromotis przeniosa sie najeden serv z eternalem:D
|
Lol... Ale te GMy musiały mieć "ucieche" jak co 2o sekund ktoś im tam umierał xD...
Swoją drogą, to ten knight był odważny, że tam polazł xD |
Cytuj:
LOL on niebyl odwazny tylko glupi....poszedl na pewna smierc...106 najt niebloknie orshaballa |
Cytuj:
|
a tak offtopic, to dlaczego (najczęście hig lvl) niektórzy chodzą w tym hełmie od faraonów bez rubinu...? Przecierz wtedy hełm ma 1 defa mniej ;/
|
Gm mogli by na każdym STARSZYM serwerze w jednym momencie pościć orshaballa. Ciekawe na ilu światach dało by się go pokonać :evul:
Na razie 1:0 dla Orshaballa |
tak jak mowilem trzeba by z 180lv+ blockera zeby bloknac :D
Cytuj:
|
O kurde ten hit mnie dobił .."You lose 1359 hitpoints due to an attack by Orshabaal." Sądze, że Eternal by go bloknął z kims uhającym <lub nawet dwoma uhającymi na sporych lvle'ach> bo inaczej to bez szans licząc że z Orshabalem będa dwa demony. Według mnie troche przesadzili z jego siłą ... w kill statistic jest że zabił aż 500 osób a nikt go niestety nie zabił :/
|
powiem tylko tyle "LOL"
ale czaicie , że jego nikt nie pokona bo jak summonuje demony to wicie a musialby być jakiś sdker przeżuciłby się na niego i co =/ Hmm może eternal oblivion z cachero itp daliby radę ale wątpie :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |