![]() |
Brama zostala otwarta...
Wiec chcialbym wszystkim pokazac zdjecie ktore ukazuje Demona...ale nie takiego zwyklego...
http://i12.photobucket.com/albums/a2...ndInPacera.jpg PS patrzcie kogo uchwycilem tez na fotce XD |
ALE CI TEN DEMON (boss) ZAJ**** :o :o :o
Ja nie moge, gdzie ty spotkałeś te demony i tego bossa? :o |
OD wczoraj chyba od 20:41 były chyba 3 tematy! Jest kupa filmów, poszukajcie! P.S. było tam 5 GM'ów a w nich Knightmare ;P
|
omg juz sa tematy z tym bossem-.-
|
Test Server plx? ^^
|
no i
no ok moze gdzis sa tematy z tym bossem ale wiesz one roznia sie odmojego tym ze ten ja napislem :P
a do pytania gdzie je spotkalem to na edron wiem bylo tam wiecej GM ale wiesz uchwycilem tego bo on z mojej gildi jest :P bst hit jaki dostalem od niego to 1563... :( |
To raczej nie twoja postać bo gościu po Brazylijsku gadał.
P.S. Orshabaal jest prawie nie do pokonania... musiało by kilku dziesięciu knightów-blokerow umrzeć, żeby shooterzy go rozwalili... bo innego sposobu nie ma, niestety. |
lol wiesz moze nie ty ale ja ucze sie brazylijskiego (glownie kozystam z slownika XD) wiec mam paru kumpli brazylijczykow oraz paru z innych krajow
|
Cytuj:
co to za jezyk brazylijski? O.o skoncz chlopcze-.- |
Nie ma takiego języka jak brazylijski, już jest dużo tematów z tym bossem i jest filmik, z którego jest zrobione to zdjęcie. Zaraz sobie specjalnie zrobię postać na tym świecie i się go zapytam czy jest Polakiem. ;)
|
Cytuj:
|
Ciekawe jaki loot musi wypadać z tego bossa bo wydaje sie on byc silny ;]
|
Coz, najbardziej wymowny jest ten cytat z Piosenki "Follow the Reaper" Childrenów:
Cytuj:
|
LOL zrobiłeś to samo zdjęcie co ja tylko jakieś humm pół sekundy szybciej xD.
Na twoim gm jest w połowie kratki a na moim juz za drzewkiem:P |
Zalosne... Zalosne zeby sie pod kogos podszywac... SS'a z filmo zrobiles i teraz twoja postac :P tak tak... Wiesz ze "iternul ulivbion" to moj brat a "babble" to moja kuzin z koleji "chichero" to moj tata... Zalosccccccccc ;<
Topic@: Fajny ss szkoda ze nie twoj xD |
Cytuj:
Osobiscie uwazam ze on powinien byc gdzies gleboko w podziemiach edron a nie w takim miejscu :P dajmy na to ktos wraca sobie z hunta na demonach a tu mu sie cos takeigo pojawia przy wyjsciu pare sekund i lezy... :) mogl by byc na innym , starszym swiecie moze tam by go pokonali bo pacera nie ma duzo hi lvli.... Cipy przesadzaja :P |
kk moj blad fota jest z filmu i sorka ze sie podszywalem za tego ziomka...
mam nadzieje ze mi przebaczycie :P |
Cytuj:
|
uwazam ze cip przesadzil z sila tego bossa no bo kto mu da rade??
na tibianews podali lika do kill statystyk tego serva i zginelo 500 ludzi !! Watpie czy ktos mu da rade... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:35. |