![]() |
Ładny fake, szkoda, że trzeba klikać aby zobaczć fotki (jest to męczące).
Zrób tak: [IMG]adresobrazka[/IMG] A tak to ładnie. Pomysł: 7/10 Wykonanie: 7/10 PS Używałeś jakiegoś otsowskiego edytora do robienia otoczenia? Jeśli tak, odejmij od "Wykonanie" 2 punkty. |
...
Niejest zle ale jak mowil Thimburd- zapisuj w taki sposob [IMG]adresobrazka[/IMG] A tak to looz ;) Zajrzyjcie tez do mnie ,,Tajemniczy Quest" link w podpisie ;)
|
Wszystko ładne pikne tylko ten OTS...
|
hcialem tak zrobic tylko mi sie pomylily linijki thx za komenty :) poprzedni fejk dostawal owieeeeeele gorsze jeszcze raz thx
|
daj ktos link tego ots... i powiedz co to jest
|
ja otsa mialem od kumpla i przyznaje sie że robilem otsem :( ale tylko budynki :P
|
Może być ale... wymyślaj własne imiona (dla nieświadomych Thorus i Fletcher to imiona z Gothica).
|
Daj w [IMG]adresobrazka[/IMG] to wtedy dam edita i komenta
btw.Nie ots a editor map;p Ok zaraz turok_66 da to w 1 poscie wiec nie am potrzeby zebyy bylo u mniexd |
nie wie ktos skan mozna sciongnonc ots??
|
Cytuj:
|
@up
nie "skond" tylko z skąd. Poszukaj na tibia.xx.pl, tam mają jeszcze dział otsów. @topic Not bad ;) |
Thx za link
|
na tibia.org.pl nie bedzie;p
bo szukalem ;p ale zobacze moze spytam sie kumpla o nick i ci wysle na PW |
Aaaaa, Flechter i Thorus !! Gothic, aaaaaaaaaa !!
Fake słaby, moja ocena to 4/10. |
Może być... :/ Noo z atego ots odejmuje kilka punktów
Wykonanie: 4/10 Pomysł:5/10 takich to było miliony.... Ogółem 4+/10 Jakbyś robił sysko w paincie bez otsa to by było 7-/10... |
2 częsć może bedzie dzis i robiona only paint :>
Cytuj:
|
Dla mnie fake może byc za taką prace dałbym 5+/10
|
jutro może będzie next cześć
|
Eh
NO przyznaj sie ile czasu ci to zajelo 1 minute czy 2 jak juz robisz fake'i to rób je dluuuużej
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:16. |