![]() |
Nowe tereny
Tak właśnie sobie gram w tibie, i słucham muzyki z filmu "Piraci z Karaibów" i tak sobie pomyślałem, że można by zrobić nowy teren na morzu: wyspę piratów z odpowiednimi potworkami. Jak macie takie pomysły to piszcie je tu, morze jakimś cudem dotrą do CipSoft-u i zrobią cos takiego.
(Jeśli cos takiego już było, to proszę o usunięcie tematu) |
i pewnie tylko dla pacc-.-
|
Jak dla mnie to dobry pomysł, ale pod warunkiem że byłby nie tylko dla pacc ale także dla facc. Mogły być tam nastepujące potforki:
-skleton -demon skleton -pirat (150hp, 150xp, 0-200gp,korona,white pearl, black pearl, ?) I jakieś inne potforki ale nie chce mi się myśleć jakie :D |
Może nie tyle co wyspę...może lepiej by pasowało zrobić
statek na którym byli by piraci którzy by nas puszczali wolno za 5 k :P a jak nie to czeka nas ciężka i żmudna walka :P coś a'la Ghostship Natrafialibyśmy na taki statek płynąc z portu do portu ;] |
Cytuj:
o.O Ten pomysł tesh mi się bardzo podoba... :) |
Hm.. dobre, niejest aż takie złe ;)
Ale prawdopodobieństwo (tak, istnieje) że to dotrze do CIPów.. sami wiecie że jest równe 0.1%... moja rada: Niech ludzie wypowiadają się tutaj, potem to ładnie przetłumacz na angielski i na forum tibia.com (ale prawdopodobieństwo że to wykorzystają >_> 00,0,01%) |
Wiem że odświerzanie veery old tematu ale...
O.o Spełniło sie! |
W update teraz wejdą piraci itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:09. |