![]() |
Flogao
Witam wszystkich :) W tym temacie możecie podawać adresy swoich galeri Flogao (dla nie wtajemniczonych www.flogao.com)
Adres mojej galeri tibijskiej to www.flogao.com/tarvis Jest ona oczywiście poświęcona mojemu zyciu tibijskiemu :) Narazie nie ma za dużo fotek, bo to moja noaa postać, gram nią może z 5 dni, a ma 17 lv prawie :P:P Zapraszam wszystkich do zakładania swoich galeri :) |
No więc... :confused:
Hmm mam nadzieje że galeria sie rozrzerzy. Ale SSy spox ;)
|
Dał bys ssy jak to polowa ludzi na forum zeby widac je w topicu ,bo czesc forumowiczów moze sie bac zagladac w takie stornki ;)
|
Hmm
Wiecie moze to sie wydawać dziwne dla Was ale co to te całe Flogao?
8o |
ups nie przeczytalem tematu:pskasujcie post
|
Cytuj:
udostepnij go najpierw @down a ty to ****a co?! -.-" |
Jeden Temat bez ani Jednego SSa! ;/ Żałosne!!!
@UP: Zamiast nabijać posty byście dali SSa! :) |
Widze że wy też zaczynacie :) JEśli ktoś już się na tym zna niech nam (a przynajmniej mi ) powie jak sie dodaje do ulubionych :) Lewa kolumna to twoje zdjęcia, a prawa to zdjęcia ulubione, ale nie wiem jak tam dodawać :) Ja mam juz nowe screeny ale czekam az bede mogl je wystawic :) Limit to 2 na dzień :) Nie bójcie sie że to może być hach czy co :P TO jest strona typu polski www.blog.pl więc nie bac się tylko logować :P
DOWN \/ Ja nie reklamuje swojego flogao, tylko zachecam do zakladania swoich galeri. JAkbyć uwaznie czytał to byś przeczytał że można na dzień tylko 2 zdjęcia wysyłać, o czym pisałem 2 razy :P |
lol na tym twoim calym albumie sa 2 zdjecia rotfl ^^
|
Ale ...... Polak Br Strony Nie Uzywa I To Z Jakims Pedalem Z Br Flaga !!!!!!!!!!11 X(x(x(x(x(x(x(x(x(x(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:13. |