![]() |
moje 1 exori.. - Harmonia
|
Niezłe EXORI gz gz gz :cup:
Dragi to rzeczywi¶cie ****y :p |
Ehh
No ładne exori lecz to tylko 1 screen. Temat załozyle¶ niepotrzebnie..Nie lepiej by bylo zebrac jeszcze kilka skrinów i zalozyc temat z zycia Twojego brata potem bys tylko dodawał X( :cup: 8o
|
Nice GZ !!!
No nieĽle nieĽle. Opis o dragach też spoko ale postaraj sie wstawić troszke więcej zdjęć ze swoim Exori. BIJ NOWEGO REKORDA W EXORI :cup:
|
Bicz
X( ]
Thief ..... 11:30 Tirios: zebys sie jeszcze nieprzejechal ciotko na tym swym mysleniu 11:30 Tirios: sam jestes za glupi 11:31 Lord River: wez pomysl nad soba noobie za***any 11:31 Lord River: i dobrze ze za***alismy ci bohy 11:32 Lord River: zebys dal nam spokoj 11:32 Lord River: a nie *******isz 11:32 Lord River: glupoty non stop 11:32 Tirios: nie*******e 11:32 Tirios: ja moge zyc sam 11:32 Tirios: i mam was w dupie 11:32 Tirios: tylko 50 lv okradly 20 11:32 Tirios: hhahah 11:32 Tirios: pa 11:32 Lord River: i co 11:32 Lord River: i dobrze Sami powiedzcie co o tym myslicie X( 75k w plecy ale to niejest najwazniejsze , super koledzy okradli mnie (slux , River) X( Ps. Przepraszam za wulgaryzmy ... |
Cytuj:
oco ci chodzi nawet cie nieznam ??? X( |
Yy
Po nr uno X( TEMAT PRZYKLEJONY X(
Po nr dos fajny hit :P :cup: |
Cytuj:
|
No nawet ladne exori ;) Gz
|
Cytuj:
Ohh!stary zes przy***al nie ma ***a na ciebie ;< |
LoL, a Majstra to kto okradl noobie?
I sie jeszcze podniecal tym. Omg co za noob. Znoobiles sie ..!.. |
Cytuj:
@Osiaaa Jeżeli rozmowa jest wiarygodna..river, weĽ sie zchowaj -.- @topic exori za 159 wcale nie jest az takie super... i na dodatek brata.. brat nie umie wstawić ?? ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |