![]() |
Miss Dragonia 2004 ( Titania )
Witam!! Jak obiecałem pare postów wcześniej Dragon Hunt ale z jajem :P KIRIN-TOR WebSide
W przyszłości Miss Gs 2004 :D, niedługo poprawie galerie dwarf hunt mam pare screenów z rana |
Spoko :) ss
|
Sorra za problemy już wszystko działa ;/.
P.S. Galerie są po prawej stronie weba w dziale Screeny ;/, mówie bo miałem dziwne wiadomości na gg :D |
Fajne SSki. Chyba musisz mieć wypasione skille skoro tyle zwykle walisz ze spearów. Gratz trąbki ;).
|
Czy ja wiem czy dobre?? Zaraz 60 distance coprawda :], ale wolałbym bym mieć 70 i 30 lvl. Wtedy poh będzie ;]
|
Fajne ssy fajna stronka ;] powodzenia w dalszych huntach na dragyy :D
|
ssy nawe fajne...ale mam do ciebie jedno zazstrzeżenie...a mianowicie chamsko nabijasz posty ale nie będe mówił jak....
|
lol
Codopiero titania weszla nowe miasto a wy szalejecie juz 20 cos level i ss i tp 100 co hit a dvarf guard eno eno fajowo :D
|
Dzięki, Dzięki ;], co do emila!! Dziwisz się?? Że pisze w każym poście? Fakt czasem są one sutknięte, o.k. masz troche racje ;(
|
wedlug mnie na 22 llv masz slabiutkie skille moj palek 18 lvl 67/49 powinienes wiecej trenowac tak do 70/50 i wtedy dragi na solo brac
|
Zaj.....iście masz;] miałem trenować na 15 60/50 ale coś się .........., pewnie chęć wstąpienia do gildii i mienia high levelu. Ale i tak zabawa jest tylko napoczątku potem skill się wyrównuje
|
Spoko ss'y :)
Ale nabij sobie lepsze skille. Co prawda mam gorsze bo an 15 lvl'u mam 42/29 ale gram na securze :D |
Wow
Fajne ss:DAle skille muglbys poprawic 8)
|
Thx Thx, Teraz robię i tak druita bo musze k-set kupić. To zrobie 65/50 :P, będą screeny oj będą :D. MISS GS 2004( edycja 1 ) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
przegratz ssów
Ciku wojownik 23lvl Druid Secura Carlin . |
Dlaczego wszystkie te ssy są takie pocięte? Nigdzie nie widać twoich skilli. Chyba że to tylko u mnie. A wogóle to ssy raczej słabe.
|
SSy są dobre. W porównaniu z tym jak dałeś Roto-Dwarf Hunt...
|
THX THX ( jescze raz :P ), Nie długo ide na 20 dragów pewnie fajne ss-y będą ;], co do pociętych screeenów - one specjalnie takie są, szybciej się ładują więcej zobaczysz, w lepszej jakości je moge dać
|
Niezle gratz !!! :)
|
hmmm
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |