Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Peking 9lvl <aldora> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48282)

Helixaw 28-08-2005 18:00

Polalunia pk thread <aldora>

Pekowanko 9lvl palkiem "troszkę" wyższych lvli, 100% akcji ;)

Film 1
Opowiada o przejściu Polaluni na ciemną stronę mocy, próbuje ją przez to nawrócić dwóch brazylijskich wielkich zabójców, niestety nie udaje im się, jeden polega na polu bitwy, a drugi ledwo z niego uchodzi...

Film 2
Polalunia znowu w akcji, tym razem jej dusza jest znacznie ciemniejsza, próbuje zabić 10lvl rycerza, wkrótce jednak zauważa, że pomaga mu drugi, silniejszy wojownik, niechybnie oboje umierają. Polalunia po powrocie do miasta spotyka niestety prawdziwego zabójcę, wysoko poziomowego rycerza walczącego po jasnej stronie. Polalunia nie daje jednak za wygraną i zamiast uciekać podejmuje walkę na śmierć i życie...

Film 3
Tutaj Polalunia po prostu się nudzi, dodatkowo z niezbyt przychylnej ingerencji mocy nie może połamać gnatów 19lvl drudowi (brak łopaty). Dlatego też rusza na słynne afk spoty w greenshore. Napotyka tam rycerza patrzącego w dal na brzegu morza... Następnie zasilona ciemną stroną rusza na dalsze polowanie, spotyka po drodze 18lvl paladyna. Wojownik światła długo się opiera, Polalunia już wyczuwa śmierć w powietrzu...

Film 4
Polalunia w teamie z Fredkiem Zgredkiem podejmuje walkę z 37lvl palkiem, niestety ucieka on... Następnie następuje pospolite ruszenie w Thais przeciwko parze zabójców...

Film 5
Przyjaciel Polaluni został zabity za miastem przez bandę około 6 low lvli. Panienka nie może pozwolić na to, aby cierpieli niewinni i bezbronni (sic) więc wyrusza policzyć się z tałatajstwem. Niestety nie spotyka bandy. Udaje się więc do podziemi gdzie spotyka rycerza, który chce ją zabić, przez nieuwagę Polalunia atakuje sorca, który tylko na to czekał, Polalunia zostawia rycerza i podąża za magiem.

Film 6
Polalunia zostaje bestialsko wyrzucona ze swojej jaskini, w której treniła. Nie na długo... Na szczególną uwagę zasługuje loot z tego 22lvl rycka :)

Film 7
Polalunia chce ukarać trzech złodziei. Pojawiają się tylko dwaj, ale mimo tego panienka podejmuje walkę, jeden ucieka :( Później Polalunia zostaje atakowana przez wysokolvlowego rycka. Akcja całkiem fajna :) Tym bardziej, że poszedł na to bp uhów :D

Komentujcie plz :)

kilokarson 28-08-2005 19:46

Piknie

Szkoda że nie dobiłes tego red skulla :P tak to filmik cool :evul:

Helixaw 28-08-2005 20:07

no probowalem ze sworda ale 10 skilla to nie za wiele :D

@down:
no nie do końca, gdyby mnie nie zaatakował to by żył, swój honor w końcu mam ;)

Markx 28-08-2005 20:43

LoL :D

Końcówka super! Jemu zostaje z 10hp tobie 16 i uciekasz xD
Gdybyś wzioł tą gfby z dp to by był owned!

A tak wogule to ladnie fragow jak na 9lv i z takimi skillami : P

Party Killer :^(

sivy_fhm 28-08-2005 22:32

heh..niezly hardkor :)

Saviour of Sula 28-08-2005 22:59

Heh, dobre xD

Kamlot De'Kapy 28-08-2005 23:37

Hehe, 9 lvl, a tyle rozruby zrobil ^^ szkoda, że nie zabiłeś tego kolesia co miał 1-5hp (?). Filmik mi się podobał :)

Iron 29-08-2005 19:14

Gz Helix widac jeśli gracz umie grac to wygra walke z wyzszymi levlelami od siebie gz filmu.Jak chcesz odezwij się do mnie na Aldorce.

Helixaw 30-08-2005 01:29

Dodałem drugi film, kilkanaście minut temu pa.. eee, zakończyłem go :P Wiem, że trochę noobowato takie małe lvlki ale już nie miałem siły szukać :( Filmy będę dodawał w pierwszym poście (o ile jakieś nowe będą :D)

komentujcie (bo jak nie to przyjdę po was ^^)

Turon Cichy 30-08-2005 10:01

Spoko filmik jak co mam 2 pk chary z kumplem możemy iść we 3 :> pisz na gg: 7911769

Undead Elf 30-08-2005 12:51

no no mi sie podoba :) dobnra robota moze i 9lv ale widzałem levele 30 co nieatakowały 20 więc powiem wielke GRATZ :D

Helixaw 31-08-2005 16:11

Dodałem 3 film :) Pozdro dla kolegi Amexafa, nie pamietam nicka :P Ten który mówił, że za***isty filmik nagrałem :D Jak zwykle radzę przewinąć, akcja rozpoczyna się po wyjsciu z rotów koło greenshore ;)

Dodam jeszcze, że trawają zapisy do pk gildii ;) Pisać na pw, najlepiej abyś miał 9-15lvl ale wyższe też mogą się dostać -.^

Koment plzz
pozdro ;)

Straznik Monopolowego 31-08-2005 16:43

boski :D uwielbiam pk z niskim lvl :D a to wymiata pk party :P

Sacred Platinum Dragon 31-08-2005 16:57

xD

Gratz pk
Ale i tak najbardziej mi sie podobało jak zrobiłeś nooba z mojego kolegi (szplecik kozak) taki z niego kozak ze 9lvl nie mogl zabic
huhuhihuhuhauhaiahaiuhauiahiaua
GRATZ

Dj Fara0n 31-08-2005 17:13

FULL WYPAS! Koffam pekowanie ,a szczegolnie w takim wykonaniu!

Evil_Gogo 02-09-2005 22:13

Straszny PeKer z ciebie, poprostu Evul !!!!! lyl :evul:

Kobieta Chaosu 02-09-2005 22:50

Yo Turonicha i heli :D

eh filmik nom nom nieogladalem xDDDDDDDDDDDD

Masterry 02-09-2005 22:51

,,Yeeaaaa awfull hardcore xDD. Niezły filmik :P

rikabun 02-09-2005 23:15

Nie no musze przyznać ze dobrze pekujesz :) film był spoko :]

Helixaw 03-09-2005 20:45

Polalunia 4 the movie dodany ;) Polecam wszytkim NIEmiłośnikom Polaluni :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32.