Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48305)

wolfram 28-08-2005 19:50

1st team banshee quest thoria =|| warto obejrzec

1st team banshee quest thoria
warto zobaczyc zeby wiedziec jacy ludzie sa na swiecie

http://rapidshare.de/files/4459915/nc.rec.html

Marshal 28-08-2005 20:02

Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? Zawsze mogły nie wypaść.. po drugie, miałeś co najmniej 2 szansy na wylogowanie się, czemu tego nie zrobiłeś ? :/

Markx 28-08-2005 20:04

Huh, ladnie cie załatwili ^^

Ja bym sie nie wylogował z powodu spawnu xD
Ale gdybys stanoł bilsko tego kolesia co z ff zatarasował droge powrotną to moze ; ]

Zorkan 28-08-2005 20:09

Ogólnie z questem bardzo ładnie sobie poradziliscie... no ale to co sie pozniej stało to szkoda gadac :(:( Biedaku :( No ale coż są ludzie i parapety :(:(

Dwimenor 28-08-2005 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marshal
Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami... tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? :/

Pod koniec zaczął to robić. Włożył gsa w miejsce kuszy. Nie wiem czy w celu uratowania miecza czy w celach obronnych ...no ale...

Btw: szliście z Gotharem (czy jak mu tam, ten co na dobry początek walnął ue). Był już film, jak "eliminuje" banshee quest team.

A co do tego jak się zachowali..
"Pk is part of this game"

Alcor Sake 28-08-2005 20:19

omg szkoda mi ciebie ale pod karate cos tam chyba znikly ognie a na ciebie nie ***neli fb wwiec moze miałes szanse :// totalna zalamke bym miał :confused:

wolfram 28-08-2005 20:26

Po 1
"Tak to jest jak się chodzi na questy z nieznanymi osobami..."
-hmm a z kim mialem isc? to sa jedyne 60+ lvle na serwerze : ]
Po 2
"Ale gdybys stanoł bilsko tego kolesia co z ff zatarasował droge powrotną to moze ; ]"
-myslalem o tym ale po zalogowaniu mialbym do przejscia 4sqm~ nie wiem czy bym dal rade
Po 3
" tylko zastanawiają mnie 2 rzeczy, jak zobaczyłeś co się dzieje, czemu nie dałeś itemów (tshield, bohy, kasa) do eq ?? "
-w sumie do konca nie wiedzialem czy mnie beda lac dlatego nie wlozylem itemow do rak

@edit

18:28 Khalidor: Cwanish & Co asked Gorthard to kill Sikews and me
18:28 Khalidor: Gorthard told us that
18:28 Khalidor: so we slayd them
18:29 Khalidor: Cwanish wanted to kill Sikews down at Banshee with other Polaks
18:29 Khalidor: so we slaid him and his helpers

lier plx

prodavon 28-08-2005 20:34

omg

to bylo chamskie idzesz na banshhe qesta a
ci co ci od*******ili?
jak *** zjabana ekipa quest dobrze potem zle:/

Wypas 28-08-2005 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wolfram
"Ale gdybys stanoł bilsko tego kolesia co z ff zatarasował droge powrotną to moze ; ]"
-myslalem o tym ale po zalogowaniu mialbym do przejscia 4sqm~ nie wiem czy bym dal rade

Ja na twoim miejscu jednak dałbym tam loga te 4 sqm w bohach szybko przejdziesz najwyżej dl by cie z vave pocisnął. ;)

Alightaya 28-08-2005 20:45

Tyle Co Mam Do Powiedzenia : N/C!!

Dwik 28-08-2005 21:17

Po pierwsze mogłeś wyjśc z party. Po drugie ja wolałbym zaryzykować i paść od monsterków niż paść od ludzi z takiego teamu. Mogłeś dać loga i zalogować się na noob chara, aby zapytać się kolegi kiedy opuszczą Final Rooma - wtedy mógłbyś się lognać i dojście do teleportu to byłoby dziecinnie proste (zrespiłaby się może z 1 banshee).

Koronowany rycek 28-08-2005 21:19

Ja was all nie rozumiem
po 1 jak możecie na rapidzie dawać filmiki...
Każdy ma limity
nie lepiej na TIBIA.CAM!!..
mania rapidrasha-.-

Maniack 28-08-2005 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alightaya
Tyle Co Mam Do Powiedzenia : N/C!!

ja też... (limit znaków)

Ice'Draz 28-08-2005 21:32

czemu gsa a nie bohy w lape wsadziles ? ;/

wolfram 28-08-2005 21:41

bo gs jest wiecej warty na nowych serwach?

Miszczu 28-08-2005 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
Po pierwsze mogłeś wyjśc z party. Po drugie ja wolałbym zaryzykować i paść od monsterków niż paść od ludzi z takiego teamu. Mogłeś dać loga i zalogować się na noob chara, aby zapytać się kolegi kiedy opuszczą Final Rooma - wtedy mógłbyś się lognać i dojście do teleportu to byłoby dziecinnie proste (zrespiłaby się może z 1 banshee).

dobrze piszesz tylko ze on na to nie wpadl bo po
1) stalo sie to nie spodziewanie i nie wiedzial co zrobic
2)jak sam przyznal myslal ze jednak zrezygnuja

Wiecie co jest najgorsze??
Dednac z bohami kolegi :(

Saturn 28-08-2005 21:55

No nieciekawa sytuacja ale co zrobic ... Moim zdaniem wszyscy co sie tutaj wypowiadaja są mądrzy po sprawie a jak by wam takie coś sie przytrafiło nie postąpili byscie inaczej przecież to była chwila nikt sie nie spodziewał:D no i stało sie =/ Ale gs masz =P Btw Gz wykonania questa

Sowa 28-08-2005 22:10

o ja :( ja bym all itemy powkladaj do rak i tam gdzie bolty . Nie mogliscie zabic tego co blokowal tp ? wyszli byscie moze :P . szkoda ze sie nie wylogowales ... A ten co rzeczy chcial od cibeie to przezyl ? jak tak to mogles dac mu te rzeczy ...

Griin 28-08-2005 22:21

omg :D grtz wykonania questa :]
a co do tych idiotow to sie zachowali ... (cenzura) X(
napisz co straciles bo nie umialem zatrzymac filmiku zeby sprawdzic

pZdR...

wolfram 28-08-2005 22:22

gdyby zobaczyli ze leje karajakatake to by zaczela mnie reszta lac
popelnilem ofkors duzo bledow ale znajdzcie sie kiedys w takiej sytuacji to pogadamy, zrobcie taki lvl na nowym serwie i pojdzcie z ekipa ktorej prawie nie znacie...

stracilem bohy tower shield 10k stealth ring time ring z 5 bp uh z 6 bp sd stone skin amulet blessy laczna wartosc ~~160k

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09.