![]() |
PekEndo on AlDoRA
|
:)
Woow pkować na 15 lvlu ;) gratuluje ;) filmik fajny ;) tylko troszke zadużo przeklinacie ;) redskull ;) zawsze o tym mażyłem ;) ale gram nan non pvp
@edit:you are ded ;) hahah jednak niejesteś taki kozaczek ;) |
Super pkowanko. POLECAM ;)
|
Tak pkowanie super, sczegolnie początek ^^
Hmm, ale nie rozumie dlaczego dead? Przecież miałeś uhy. ( Chyba ze dałeś komuś to z wracam honor, ja zawsze zamykam bp jak ogladam wiec mogłem nie dowiedzieć :P ) |
Cytuj:
Ja nie padlem tylko kumpel co krecil ja tez krecilem ale dalem jego wersjie. A on mial laga :> |
omg :] za... pkowanie POLECAM!
pZdR... PS. szkoda ze truskawki wskoczyly :p |
No pekowanko ładne, tylko po co było marnować e-arrowy? no i rycek też się ładnie opierał
Aldora r0x :) Qedit: a no i w takim teamie to mogliście większe lvlki atakować a nie noobków jakichś :P |
Cytuj:
A filmik za***iasty |
Niezłe wyjście na miasto można powiedzieć,ale na koniec zasłużył na śmierć bohater główny ;]
|
Niezłe pk.Ale ile można miec unjustuffed czy jakos tak ?
Bo widziałem że osoba kręcaca miała 5 a ja zawsze myślałem że po 5 osobach zabitych jest ban. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pkowac na 15lvl to nic wielkiego... Ciekawe czy jak Ty pkowales swoim 12 sorcem to czy zabiles 23knighta czy tylko newbie uczacych sie grac i expiacych na trolach >: ) |
@ Bumb......;]
|
ładnie jak na te lvle.
Tylko mogliście poatakować troche wyższe lvle. :) Next time mozesz wziąść wiecej runek. Ogolnie Spoko :) |
Cytuj:
Chcesz to moge zamiescic linka do tego filmu a loot napewno mialem lepszy niz ty HEUEEE (ładny avatar to ty w rl ??) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |