![]() |
Darc catedral
Pewnie juz o tym wiecie ale byłem na wycieczce w "darc catedral" i opowiem wam o odkryciach ;) .
Leopard armor wypada z Assasina(za silny dla knighta do 25lev, upija, i rzuca shurikenami). Wypada z niego również horseman helmet( chyba jest na tibia.pl pokazany. Tyle ustaliłem :) . jeśli chodzi o potworki jakie tam wystepują to wymieniam (smuggler,bandit,assasin,demon skeleton,dark monk,tarantula,witch,ponoć ghosty (ale ja nie widzialem) i to wszystkie z tych najważniejszych. To by było na tyle MAM NADZIEJE, ŻE SIE PRZYDA :p |
Taki offtop:
Ja na 20lvl zsolowałem tam dark monka i assasina.. i poszły tylko 4UHy... a co do tematu:.. hmm... ja bym to wrzucił do działu inne:P |
Wow!!! Dokonałeś wielkiego odkrycia. Dziękujemy ci za to.
Na forum jest juz kilka tematów o Drak Catedra. |
Jest taki magiczny przycisk: SZUKAJ...
|
...o którym niektóży pojęcia nie maja...
|
Jezus Maria no co ty?! T rzeczywiscie duzo zwiedziles ze nawet ghoustow nie widzialem ja all zwiedzialem ale poco mam robic temat jak uz jest tyle zrobione i te odkrycia z itemkami dokonales cudu ....
|
Taaa..wspaniały temat. Po 2, nie każdy tutaj ogląda Mange i interesuje się japonistyką, więc nie shuriken, a Throwing star....jeszcze może będzie Kunai/Kanoi zamiast throwing knife? To zupełnie inny klimat, więc tego nie porównuj.O... jeszcze zrobimy rangi forumowiczom....każdy z nich będzie miał 8 bram tak jak Lee z Naruto, przy otworzeniu ostatniej zostaje moderatorem i wówczas zostaje skasowane jego konto. Admini będa mieli Sharingany otwarte do 3 stopnia, a ja będe miał kompleksy że mam za duże czoło....:|..HELP
A tak propo sory za offtopic :> |
Nie zebym cos do ciebie mial, ale jak dojdziesz do Adriany(czy jak sie ten npc zwal) to sie pochwal odkryciami. Godzine po update takie rzeczy wiedzialem.
|
naucz sie szukac temat do zamkniecia
|
Skoro napisałeś poprawnie "Dark Monk", to czemu nie mogłeś napisać takie samo "dark" przy katedrze, a nie "darc"??
Poprzednie tematy wyczerpały już praktycznie wszystko o tym miejscu i sa dużo bardziej obszerne. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |