![]() |
Boss wmv. Nice ;]
Filmik wmv. z nowymi bossami :) Krótki, ale fajny ! Filmik z tibia.de ;]
O to link : http://rapidshare.de/files/4418259/Boss*****.html |
dlaczego to WMV jest z duzych liter...??
|
fajne, fajne a najlepszy podkład xD
|
Ładny filmik, muzyka tesh może być :p
Cytuj:
|
omg tego Orshabaala to tylko 200 knight moze bloknac , jak 1300+ hita walnol to naprawde...
|
Ehhh Boss Demona rox
Filmik jest wprost wypasiony a podklad jest shizowy a wie ktos moze jaki ten podklad ma tytuł :) ??
|
yhy nice :)
|
Kutwa akurat tak sie sklada ze robilem film wmv o bossach ^^ no ale nic dokoncze go <LOL>
|
Cytuj:
A co do filmiku to swietny ;) |
Filmik WYJEISTY!!!
Obejżalem ze 20 razy 8o A podkład jak dla mnie jest smutny jeszcze z teledyskiem bo opowiada o tragicznej śmierci ś.p. 2Packa[*] :( :( p.s. Prawiee wszystkie z tych bossów z dobrym blokerem i sdrem co bije z sd po 400+ są łatwe ale z Orshabalem to duuuuża przesada bo on jest wprost potężny |
taaaaaaaaaak xD
|
super składanka (oglądałem wszystkie te filmiki przez tibia.cam)
|
Cytuj:
Mi tam szkoda 2Paca a ty się nie wyśmiewaj po jego śmierci był jednym z najlepszych... |
Cytuj:
Zabicie go jest możliwe chyba tylko na serverze Non- pvp (UE) Ewentualnie Eternal + jakiś drugi knight i dużo uhaczy i sderów to może by dali rade! I w sumie dobrze, że powstał taki sobie Boss demonków! Wkońcu jest potwór ktorego NIKT nie zabije solo! A żeby go zabić potrzebna będzie większa ekipa! :cup: CiP soft się spisał :) Pozdrawiam Cytuj:
|
Średni film. Widziałem duużo lepsze filmy wmv.
|
eee.. kurde
"Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account"
Zadużo ludu ściąga nie poogladam sobie ;/ |
:)
Fajne, tylko nie pokazałeś chyba wszystkich Bossów... Ale podoba mi się ;).
PS. Kto to był ten 2Pac? Bo widziałem teledysk ale nie qmam. Łoświećcie mnie plx :D |
Cytuj:
Tak to mozna w skrócie opisać. |
Cytuj:
|
Gz normalnie Gz
Ja powiem taq, niepotrafie wam tego napisac ale moze to wam wskarze o co mi chodzi. Po obejrzeniu tego fimu, powrucilem, powrucielm z dlugiego retired, niechcialo mi sie grac w tibie, expic a teraz ,gdy obejrzalem film powrucielm.....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |