![]() |
Tiquanda theme by Rex
|
Ciemniejsze plx xD
|
Eee...
Eee... Co by powiedzieć? Nie chce Cię krytykować ale taką skóre można zrobić w 30 minut. Powinieneś dodać coś do niej a nie tylko pozmieniane tłą. Nie podoba mi się...
|
Ludzie pomyślcie trochę a nie że co chwile zmieniacie tylko początkowy obrazek i tło i się cieszycie ze miacie nowego skina.. Skin taki sobie, nic nie pozmienione oprocz tla i tego obrazka, zadne przyciski zycie nic nie zmienione -,-
|
Jeżeli nie macie pojęcia o czym mówicie, to najlepiej w ogóle się nie odzywajcie, ok? Nie mówię tego dlatego, bo krytykujecie, ale dlatego, że odzywacie się, nie wiedząc o czym mowa. Otóż tu nie jest zmienione samo tło i "początkowy obrazek" - zobacz jak to się robi, a dopiero później wygłaszaj swoje "fachowe" opinie. Rafaelo, zrób taką skórkę w 30 minut i porównamy z moją...
Poproszę o rozsadną krytykę/ocenę. @Gogo: Zaraz zrobię Ci granatowe, jak chciałeś xD |
Tło mi się bardzo podoba. Ekran startowy już mniej. :P Mogłeś się bardziej wysilić.
|
Bo to się w tyle robi. Zmień KSZTAŁT, CIENIOWANIE przycisków, PASKÓW to wtedy pogadamy -,-
|
Cytuj:
@Ara'Gorn: Co do ekranu startowego, to masz racje, ale chciałem jak najszybciej zrobić... No wiesz, obiad czekal xD Już zmieniłem na lepsze, ale chyba nie ma co tego tutaj wstawiać, bo raczej i tak nikt (oprócz mnie oczywiście ^^) nie będzie tego używał. :] |
A tego wszystkiego najbardziej podoba mi się napis "Tibia". Według mnie napis jest orginalny. Ekran Startowy juz mnie. A to jak się gra nawet nawet. Ujdzie :P
|
/edit/ciach
|
Może nie jest to nowy geniusz, nie dziwię się, ze większości się to nie podoba.
Podeszło mi jednak pod gust. Ściągam. |
Całekim dobre. Tylko takie rozmazane jakieś bardzo. W sumie to wolałbym jakbyś walnął jakiegoś jaszczura z Tiquandy w tle. Możesz to potraktować jak wyzwanie ;) .
|
W skali od 1 do 10 daje jakies 4. Standardowe i tak ROX.
|
Nawet fajne...Na pewno lepsze od tego gówna z Zagłebiem w innym temacie
|
ee, mi sie podoba przyjemne dla oczu xD
|
Baaardzo mi sie podoba, niemartw się uwagami innych niewiedzą co dobre ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:30. |