![]() |
Skille i m lvl
Czy zna moze ktos w jakich procentach spadaja skille i m lvl po smierci u danych profesji (moze sa jakies wzory)? wiem tylko jedno, ze exp spada bez promocji o 10%, a z promo o 7% :)
|
skile o ile wiem to wszystki o jeden ( poprawcie jak się myle) a mlvl tez o jeden
A propo nie zginąłeś nigdy??? |
Skile i mlvl też o 10%. Czyli jak na przykład od początku gry zużyłeś 100000 many, to daje Ci jakiśtam mlvl. Jak zginiesz to będzie tak jakbyś zużył jak dotąd 90000 many i będziesz miał odpowiedni do tej ilość mlvl.
|
Raczj o 10% bo po paru deadech żaden skill mi nie spadł.
|
To moze ja tu dam wlasne pytanie rowniez o skilach ale ja sie chce spytac o wzrost . Czy im wzyszy lvl tym wolniej skile przychodza ? ?(
|
Cytuj:
|
to jest tag :
Pacc = 7 % po die Facc = 10 % po die Pacc + 5 blesow ( kazdy 10 k ) = 2 % strat Facc + 5 blessow -----+-------- = 5 % strat |
Nie pacc tylko promocja. Promocja obniża spadek o 3%. Sam pacc nic nie daje (jeśli chodzi o deady). No może po deadzie możesz się pojawić na edron albo daramce :D .
|
Cytuj:
widać że się zastanowiłeś dokładnie zanim napisałeś to. |
Cytuj:
A jak kupil 5 blessow i mu sie skonczy pacc to co:] Nie wiesz to sie nie odzywaj Pozdro |
Taa im wiecej masz skilli to trudniej przychodza nastepne - to na pewno :) a co do tematu to ja raz zginalem i stracilem jak mowili - 10%expa i skille o jeden mi sie obnizyly wiec tez pewnie o 10% spadaja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11. |