![]() |
105 EK rooked - Mythera
Factor Knight z Mythery, 105 lvl elite knight rooked. :D
http://rapidshare.de/files/4498713/factor.rec.html Ogladajcie i komentujcie ;) |
BIG lool nie rozumiem czemu on niszczy cudzą prace.. gdyby jemu ktoś rook chara co by mówił he.. ? naprawde nie rozumiem
BTW: Powiec dlaczego rook ? |
Wielka głupota tylko tyle powiem zniszczyć cosik takiego :/
|
Cytuj:
Bo po 1 - na Mytherze panuje genialna sytuacja polityczna (BR VS reszta świata)... no to po 1 - Factor Knight jest brazylijczykiem po 2 - zabił mnie:P (ale to niema nic do rzeczy) po 3- hmm... jakby to powiedziec - przeszkadzał nam w wygraniu wojny, i po 4 - wypowiedział wojne Polsce Tego było za dużo i wreszcie się ktoś wnerwił:D PS... ale czemu hack ? Nie lepiej było go zabic... zabilismy Golden Breath'a to czemu nie mieliśmy zabic Factor'a ? [troche zazdroszcze temu Panu który jest teraz w posiadaniu rzeczy Factor'a... raz mi pokazywał itemy... miał 4 magic plate armory i dużo, dużo innych... 2piętrowy domek, podłogi z blue robe:P...ahh] |
Xyrius - nic dodac nic ujac. Chociaz jak ktos dokladnie ogladal filmik to Mr. Hacker mowil ze dla 8 lvla wszystko dal. Moglem przyjsc pare minut wczesniej moze bym cos dostal. :p :D
Mythera walczy o wolność. Jak widzieliscie Wszyscy chca zeby xudon zostal schakowany :p Huntuje on wiekszosc ludzi walczacych z br. Zabil mnie tez :( 15.17 Factor Knight: Nastepni Sir Corn i Sir Soyo :evul: 16.03 Factor Knight: Xudon dziwko - :evul: Milego ogladania ;) __________________________________________________ ______________ Druid Feni :p |
@xyrius.
wiesz dlaczego zazdrościsz?? bo jestes polakiem.. a polak niestety taki charakter juz ma piszesz powody 'bo mnie zabil', chyba z tego co napisales mozna wywnioskowac ze jestes *******niety, wszystko praktycznie jestes w stanie przezucic z gry do rl, |
SZkoda ze takie chary sa rookowane :S gosciu sie meczy prawie rok albo ponad i dupa nic mu z tego nie zostaje :S
Btw na galanie byl taki 138 MS tez sie prawie zrookowal (17lvl) |
taaaa plz xudon next
pan hacker rox |
Hakerzy to frajerzy bezwzgledu kogo hackuja :/ czy to br czy to szwed mysle z emu sie nie nalezalo zrookowanie 105 elita za to co kolega wymienil wyzej :/ mozesz sie cieszyc ale zobaczsz i ciebie kiedys hackna t bedziesz patrzyl :)
|
Cytuj:
Napisałem 'bo mnie zabił' <- ale to miał być taki żart -.- moze mało smieszny ale nie napisałem tego jako 'prawdziwy' powód @klicz: Tez uważam ze nie należało go shakować (można go było huntować przecież..) Shakowali mnie... całkiem niedawno... brazylijczycy... i jakoś nie narzekam, grałem jeszcze z tydzień po odzyskaniu konta a potem sam z siebie przestałem.. Te powody które wymieniłem - niektóry były moimi propozycjami za które Factor został shakowany... a o niektórych mówił sam Mr. Hacker ! Może nie że się ciesze...ale jeśli Mr. Hacker jest taki zdolny i byłby w stanie haknąć innych... to wtedy sytuacja Mythera możeby się ustabilizowała (nie mysle tu o mass hakowaniu, ale może Furious [nowa panujaca na mytherze gildia] zdając sobie sprawe z tego ze mogą zostać haknięci może troche przystopują z huntami i price listami)... |
Idiotyzm.... Wielki idiotyzm... Człowiek się namęczył, a wy to zniszczyliście... Że niby miał fajne itemki??? Ale na nie zapracował. A co, jeśli się potem powiesił? Masz na sumieniu życie ludzie. Ja nie wiem co bym zrobił, gdyby mi shackowali postać...
A ta wojna tam, że br vs. pozostali to według mnie idiotyzm... totalny. Znam wielu br, są super, wielu swe, są jeszcze lepsi. Najgorsi są polacy, dlatego ja się w grze nie przyznaje do tego, że jestem polakiem i mi dobrze z tym ;d |
Cytuj:
|
Boze jakie debilne komenty. Toz to ****a tylko gra _._
|
Chlopie, Factor Knight z hackowal innych, a wszystkie te itemy to skad ma? kilka mpa z loota? z demona? :D A po za tym mial wielu ownerow, wiec nei mowcie mi ze sie meczyl tak dlugo robil ten lvl. Bo to nei prawda.
Tak wogle nie powiesi sie -.-. Bez glupot prosze. Wielu Br z Mythery sa Power Abuserami, my sie cieszymy ze factor zostal zrookowany. Nie chcemy ludzi, ktorzy zabieraja nam loota, oszukuja, wyganiaja z expowisk etc. My chcemy grac normalnie, nei bojac sie ze jak wyjdziemy z dp jakis pk, PA nas zabije -.- |
Ale flet.
Zebym cie zobaczyl na real to bys odrazu mial noz w gardle i kilka botow.Twoich kolegow rozniwez bym zaj****.zabil cie no i co.? trudno ma lepszego chara i gra sie dalej.A teraz masz klopoty.Mam twoj adres i sporbuje sie wybrac do ciebie w tym tygodniu.Do jednego mam jechac.Nie lubie ludzio hakerow.Tamte tez ma wpier** za keylogera.A ty jeszcze gorzej za rookowanie tego hcazra.Do zobaczenia.
|
Jak juz mówiłem - obecnie mi to wisi bo niegram... ale faktycznie... 23/7 grać w tibie... taak... to napewno ciągle jedna i ta sama osoba robiła-.-
Więc masz rację (feni) Ja rozumiem - to tylko gra... wiec Mr Hacker - w zasadzie nie potrzebnie go rookował A My - nie potrzebnie sie tym przejmujemy @vynal3ck: to do mnie ? Bo po 1 - to nie ja go idioto shakowałem, po 2 - już na Ciebie czekam (j/k:D), po 3 - taa.. wielki mega haker z Ciebie, napewno masz jeszcze komplet informacji - co jadłem dziś na obiad, jak mają na imie moi przyjaciele..jak się zwie mój pies i takie tam -.- noob plax ? A jak nie domnie - Mr Hacker sie tutaj nie wypowiadał:P Zapomniałem dodać: niewiem czy wiesz ale pobicie jest karane.. a juz w szczególności pobicie nieletniego |
Cytuj:
BUahaHaaHHAHh o ****a kolo ales *******nol jak dzik w płot BUahaHahA Powiesil sie z powodu gry... wiesz nie wszyscy sa tacy po***ani jak ty... omfg :baby: |
Wiesz co ja ci ****a powiem?? Jesteś c*** zwalony i tyle <--- do hakera.
I co z tego, że woja była?? Nie lubie br ale takich polaków jak ty też nie. Ciekawe jak by tobie było jakby ci tak zrobili z takim lvl. ..!.. <---- for haker and tekst up też for haker. |
Nie cytujcie mnie proszę i nie komentujcie ale moim zdaniem ten film byl glupi na maxa... Koleś ma elite na 105lvl a jakiś hacker w dwie godziny rookuje go... Ludzie to tylko gra po co marnować czas na robienie takiego poziomu skoro następnego dnia jakiś lolek robi mu 1lvl... IDIOTYZM
EDIT : sorka ale nie czytalem tematu :D Ma za swoje frajer jeden oby takiego hacka wszystkim kretynom i bęcwalom dawać !!! |
No i po co to?!
Ani to śmieszne ani mądre >.< Wielkie współczucia dla tego gościa który został schakowany ;< nawet jak to byl br i wygrywał wojne >.> (chyba ze zrobił komuś coś takiego byłoby oko za oko -.-) @Haker - jestem ciekaw czy gdyby Ciebie ktoś rooknął byłbyś zadowolony... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |