Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   105 EK rooked - Mythera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48533)

Feni 30-08-2005 10:43

105 EK rooked - Mythera

Factor Knight z Mythery, 105 lvl elite knight rooked. :D

http://rapidshare.de/files/4498713/factor.rec.html

Ogladajcie i komentujcie ;)

Robercik 30-08-2005 10:59

BIG lool nie rozumiem czemu on niszczy cudzą prace.. gdyby jemu ktoś rook chara co by mówił he.. ? naprawde nie rozumiem
BTW: Powiec dlaczego rook ?

Skejcik 30-08-2005 12:28

Wielka głupota tylko tyle powiem zniszczyć cosik takiego :/

Xyrius 30-08-2005 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robercik
BIG lool nie rozumiem czemu on niszczy cudzą prace.. gdyby jemu ktoś rook chara co by mówił he.. ? naprawde nie rozumiem
BTW: Powiec dlaczego rook ?

Ja Ci powiem dlaczego rook -.-
Bo po 1 - na Mytherze panuje genialna sytuacja polityczna (BR VS reszta świata)... no to po 1 - Factor Knight jest brazylijczykiem
po 2 - zabił mnie:P (ale to niema nic do rzeczy) po 3- hmm... jakby to powiedziec - przeszkadzał nam w wygraniu wojny, i po 4 - wypowiedział wojne Polsce

Tego było za dużo i wreszcie się ktoś wnerwił:D

PS... ale czemu hack ? Nie lepiej było go zabic... zabilismy Golden Breath'a to czemu nie mieliśmy zabic Factor'a ?
[troche zazdroszcze temu Panu który jest teraz w posiadaniu rzeczy Factor'a... raz mi pokazywał itemy... miał 4 magic plate armory i dużo, dużo innych... 2piętrowy domek, podłogi z blue robe:P...ahh]

Feni 30-08-2005 12:57

Xyrius - nic dodac nic ujac. Chociaz jak ktos dokladnie ogladal filmik to Mr. Hacker mowil ze dla 8 lvla wszystko dal. Moglem przyjsc pare minut wczesniej moze bym cos dostal. :p :D

Mythera walczy o wolność. Jak widzieliscie Wszyscy chca zeby xudon zostal schakowany :p Huntuje on wiekszosc ludzi walczacych z br. Zabil mnie tez :(

15.17 Factor Knight: Nastepni Sir Corn i Sir Soyo :evul:
16.03 Factor Knight: Xudon dziwko - :evul:

Milego ogladania ;)

__________________________________________________ ______________

Druid Feni :p

Qrczaq 30-08-2005 12:58

@xyrius.

wiesz dlaczego zazdrościsz?? bo jestes polakiem.. a polak niestety taki charakter juz ma
piszesz powody 'bo mnie zabil', chyba z tego co napisales mozna wywnioskowac ze jestes *******niety, wszystko praktycznie jestes w stanie przezucic z gry do rl,

OnlyM(PL) 30-08-2005 13:13

SZkoda ze takie chary sa rookowane :S gosciu sie meczy prawie rok albo ponad i dupa nic mu z tego nie zostaje :S

Btw na galanie byl taki 138 MS tez sie prawie zrookowal (17lvl)

domelxxx 30-08-2005 13:16

taaaa plz xudon next

pan hacker rox

klicz 30-08-2005 13:16

Hakerzy to frajerzy bezwzgledu kogo hackuja :/ czy to br czy to szwed mysle z emu sie nie nalezalo zrookowanie 105 elita za to co kolega wymienil wyzej :/ mozesz sie cieszyc ale zobaczsz i ciebie kiedys hackna t bedziesz patrzyl :)

Xyrius 30-08-2005 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qrczaq
@xyrius.

wiesz dlaczego zazdrościsz?? bo jestes polakiem.. a polak niestety taki charakter juz ma
piszesz powody 'bo mnie zabil', chyba z tego co napisales mozna wywnioskowac ze jestes *******niety, wszystko praktycznie jestes w stanie przezucic z gry do rl,

Źle mnie zrozumiałeś, ja nie przezucam wszystkiego z gry do rl - ja jeszcze nigdy nie czułem sie smutny po smierci w Tibi itp. Po prostu - tez chciałbym mieć takie przedmioty... każdy by chciał :S
Napisałem 'bo mnie zabił' <- ale to miał być taki żart -.- moze mało smieszny ale nie napisałem tego jako 'prawdziwy' powód

@klicz:
Tez uważam ze nie należało go shakować (można go było huntować przecież..)
Shakowali mnie... całkiem niedawno... brazylijczycy... i jakoś nie narzekam, grałem jeszcze z tydzień po odzyskaniu konta a potem sam z siebie przestałem.. Te powody które wymieniłem - niektóry były moimi propozycjami za które Factor został shakowany... a o niektórych mówił sam Mr. Hacker ! Może nie że się ciesze...ale jeśli Mr. Hacker jest taki zdolny i byłby w stanie haknąć innych... to wtedy sytuacja Mythera możeby się ustabilizowała (nie mysle tu o mass hakowaniu, ale może Furious [nowa panujaca na mytherze gildia] zdając sobie sprawe z tego ze mogą zostać haknięci może troche przystopują z huntami i price listami)...

Thimburd 30-08-2005 14:28

Idiotyzm.... Wielki idiotyzm... Człowiek się namęczył, a wy to zniszczyliście... Że niby miał fajne itemki??? Ale na nie zapracował. A co, jeśli się potem powiesił? Masz na sumieniu życie ludzie. Ja nie wiem co bym zrobił, gdyby mi shackowali postać...

A ta wojna tam, że br vs. pozostali to według mnie idiotyzm... totalny. Znam wielu br, są super, wielu swe, są jeszcze lepsi. Najgorsi są polacy, dlatego ja się w grze nie przyznaje do tego, że jestem polakiem i mi dobrze z tym ;d

Hupe 30-08-2005 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd
Idiotyzm.... Wielki idiotyzm... Człowiek się namęczył, a wy to zniszczyliście... Że niby miał fajne itemki??? Ale na nie zapracował. A co, jeśli się potem powiesił? Masz na sumieniu życie ludzie. Ja nie wiem co bym zrobił, gdyby mi shackowali postać...

A ta wojna tam, że br vs. pozostali to według mnie idiotyzm... totalny. Znam wielu br, są super, wielu swe, są jeszcze lepsi. Najgorsi są polacy, dlatego ja się w grze nie przyznaje do tego, że jestem polakiem i mi dobrze z tym ;d

Lol. Napewno popadl w depresje, zaczal pic a na końcu sie powiesil. A co jesli kiedys powiesz komus na ulicy ze go nie lubisz i on sie powiesi?? Bedziesz mial na sumieniu ludzkie zycie !

Kamzoreq 30-08-2005 14:46

Boze jakie debilne komenty. Toz to ****a tylko gra _._

Feni 30-08-2005 14:58

Chlopie, Factor Knight z hackowal innych, a wszystkie te itemy to skad ma? kilka mpa z loota? z demona? :D A po za tym mial wielu ownerow, wiec nei mowcie mi ze sie meczyl tak dlugo robil ten lvl. Bo to nei prawda.

Tak wogle nie powiesi sie -.-. Bez glupot prosze.

Wielu Br z Mythery sa Power Abuserami, my sie cieszymy ze factor zostal zrookowany. Nie chcemy ludzi, ktorzy zabieraja nam loota, oszukuja, wyganiaja z expowisk etc.

My chcemy grac normalnie, nei bojac sie ze jak wyjdziemy z dp jakis pk, PA nas zabije -.-

vynal3ck 30-08-2005 15:07

Ale flet.

Zebym cie zobaczyl na real to bys odrazu mial noz w gardle i kilka botow.Twoich kolegow rozniwez bym zaj****.zabil cie no i co.? trudno ma lepszego chara i gra sie dalej.A teraz masz klopoty.Mam twoj adres i sporbuje sie wybrac do ciebie w tym tygodniu.Do jednego mam jechac.Nie lubie ludzio hakerow.Tamte tez ma wpier** za keylogera.A ty jeszcze gorzej za rookowanie tego hcazra.Do zobaczenia.

Xyrius 30-08-2005 15:15

Jak juz mówiłem - obecnie mi to wisi bo niegram... ale faktycznie... 23/7 grać w tibie... taak... to napewno ciągle jedna i ta sama osoba robiła-.-
Więc masz rację (feni)
Ja rozumiem - to tylko gra... wiec
Mr Hacker - w zasadzie nie potrzebnie go rookował
A My - nie potrzebnie sie tym przejmujemy

@vynal3ck: to do mnie ? Bo po 1 - to nie ja go idioto shakowałem, po 2 - już na Ciebie czekam (j/k:D), po 3 - taa.. wielki mega haker z Ciebie, napewno masz jeszcze komplet informacji - co jadłem dziś na obiad, jak mają na imie moi przyjaciele..jak się zwie mój pies i takie tam -.-
noob plax ?
A jak nie domnie - Mr Hacker sie tutaj nie wypowiadał:P
Zapomniałem dodać: niewiem czy wiesz ale pobicie jest karane.. a juz w szczególności pobicie nieletniego

atrureks 30-08-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thimburd

BUahaHaaHHAHh o ****a kolo ales *******nol jak dzik w płot BUahaHahA

Powiesil sie z powodu gry... wiesz nie wszyscy sa tacy po***ani jak ty... omfg :baby:

Ziomisław 30-08-2005 16:29

Wiesz co ja ci ****a powiem?? Jesteś c*** zwalony i tyle <--- do hakera.
I co z tego, że woja była?? Nie lubie br ale takich polaków jak ty też nie.
Ciekawe jak by tobie było jakby ci tak zrobili z takim lvl.
..!.. <---- for haker and tekst up też for haker.

Saviour of Sula 30-08-2005 16:52

Nie cytujcie mnie proszę i nie komentujcie ale moim zdaniem ten film byl glupi na maxa... Koleś ma elite na 105lvl a jakiś hacker w dwie godziny rookuje go... Ludzie to tylko gra po co marnować czas na robienie takiego poziomu skoro następnego dnia jakiś lolek robi mu 1lvl... IDIOTYZM
EDIT : sorka ale nie czytalem tematu :D Ma za swoje frajer jeden oby takiego hacka wszystkim kretynom i bęcwalom dawać !!!

Siwus 30-08-2005 17:03

No i po co to?!
Ani to śmieszne ani mądre >.<
Wielkie współczucia dla tego gościa który został schakowany ;< nawet jak to byl br i wygrywał wojne >.> (chyba ze zrobił komuś coś takiego byłoby oko za oko -.-)

@Haker - jestem ciekaw czy gdyby Ciebie ktoś rooknął byłbyś zadowolony...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40.