Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki inne, niezwiązane z Tibią (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=210)
-   -   Jak być fajnym? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48609)

Zlodziej 30-08-2005 18:25

Jak być fajnym?

Po przeczytaniu kilku threadów na tibia.com i po obserwacji kilku graczy, stwierdziłem, że można spokojnie napisać algorytm pod tytułem "jak udawać, że jesteś fajniejszy niż jesteś na forum.tibia.com"

*przede wszystkim najwazniejszy jest komentarz twojej postaci. Żeby być !NAPRAWDĘ! fajny musisz być buntownikiem-samotnikiem, który brnie przez życie szukając prawdziwej filozofii. Dlatego też proponuję następujący opis "I retired tibia, due to the boredom. Life is a beach, get used to it or die suffering!"

*Pamiętaj! Nie możesz mieć premium account. Prawdziwi "twardziele" jadą na faccu i wcale się tego nie wstydzą. W końcu płacąc za przyjemność jesteś mięczakiem, prawda?

*Kolejna rzecz to level. NIE może być wyższy niż 35. Jeżeli masz wyższy level, oznacza to, że jesteś uzależniony od Tibii, oszukujesz, kradniesz, bluźnisz, śmierdzisz oraz nas*ałeś kiedyś sąsiadowi na wycieraczkę. Możesz być naprawdę fajny tylko jeżeli Tibia znudziła się przed osiągnięciem 35 levelu.

*Mamy już ogólny profil "fajnego forumowicza". Teraz wystarczy dopracować pewne szczegóły. Zero ekspienia, zero questów, logujesz się TYLKO po to żeby pogadać ze znajomymi.

*Przedostatnia sprawa to ilość postów. Pakuj tyle postów ile wlezie. Najlepiej znajdź jakieś mało uczęszczane forum i zaspammuj je jak tylko sie da, żeby twój licznik postów przekroczył magiczną liczbę 500 a najlepiej 1000. Pisz codziennie przynajmniej 20 postów. Odpowiadaj na każdy nowy temat na forum, a jak robisz własny temat to odpowiadaj za każdym razem jak ktoś coś napisze.

*I to już koniec. Jesteś fajny. Możesz spokojnie wypisywać na forum najrozmaitsze pierdoły, wrzucać na cały świat, krytykować ludzi, państwo (najlepiej własne), polityków, olimpiadę, wybory miss universe, czy najnowszą telenowelę. Nie musisz liczyć się z nikim. A dlaczego? Bo jesteś fajny. Teraz możesz odpowiadać na każdy thread wyśmiewając jego twórcę. Jeżeli ktoś się tobie sprzeciwi to wyśmiej go za to, że nie umie mówić po angielsku, ma wyższy level od ciebie, albo za to że ma w komentarzu kawałek wiersza. MOŻESZ to zrobić! A dlaczego? Bo jesteś fajny.

Przykłady fajnych ludzi z mojego serwera:

*Limpy Monkey
*Aduras
*Frig
*Sir William Explorer

Jeżeli ktoś nie załapał na początku: ten tekst ma charakter mocno ironiczny :)

Xetor 30-08-2005 18:34

jak dla mnie to głupi poradnik ...

nevuś 30-08-2005 18:38

omfg

:] Jak dla mnie to nie ma co tu komentowac:]

xemmoe 30-08-2005 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetor

Bo taki miał z założenia być.

Opuszczony 30-08-2005 18:40

Hehehehehehehheheheheheheheheheheheheheh :p To raczej nie poradnik :p Ale śmieszne xD :p

Ja już jestem fajny! Jak widać! :p

Pramus 30-08-2005 18:42

Ja mysle, ze to powinno zostac poradnikiem z przymrozeniem oka ;] heuhauehua

Rybzor 30-08-2005 18:50

Zlodziej pisze jak byc fajnym, nic dodac, nic ujac:P

Mimo-vader 30-08-2005 18:52

1 wielka zamóła. Koleś ma chyba nierówno pod sufitem -.-.

Tibio-gracz 30-08-2005 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Opuszczony
Hehehehehehehheheheheheheheheheheheheheh :p To raczej nie poradnik :p Ale śmieszne xD :p

Ja już jestem fajny! Jak widać! :p

Nie jestes fajny bo masz pacca. ;)

Yoh Asakura 30-08-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nevuś
:] Jak dla mnie to nie ma co tu komentowac:]

To po co napisałeś tego posta ?
@Topic:
Czyli ja już nie moge być fajny bo mam:
a) 80~ lvl.
b) Pacca (jeszcze 2 tygodnie)?

Scream 30-08-2005 19:26

jeszcze jeden punkt : do swojego wieku zawsze dodawaj 1 przed pozostalymi cyframi. I widac ze sie dotego zastosowales.

Pacek 30-08-2005 19:41

jak dla mnie to poradnik spamera, wrzoda i upierdliwca forumowego. Bardzo przydatny idiotom aby wiedzieli jak być jeszcze wiekszym idiotą i dotego upierdliwym idiotą. Nie wiem czy to że temat sie nazywa "fajnym graczem" pisaleś z ironią czy na serio ale strasznie głupawe. Ponieważ ogólnie rzecz biorąc jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie nie powinno odzywać

Wufei 30-08-2005 19:41

fajnym się nie opłaca być ... lepiej być ivul jak jesteś fajny to cie wszyscy w dupe kopią.. znam to (z tibii ofcorz:P)

Norrin 30-08-2005 19:57

Rewelacja...
Już w życiu nie będę fajny... :(
Chociaż...idę sobie postać ubić o 40 lvli :D

Gangrel 30-08-2005 21:08

@Pacek

Zlodziej pokazal pewien proces w sposob ironiczny. Moze i jest to stosunkowo zabawne ale prawdziwe. Czy zatem prawda jest glupia?

Dabek 30-08-2005 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetor

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mimo-vader
1 wielka zamóła. Koleś ma chyba nierówno pod sufitem -.-.

Taak, to zdecydowanie dobrze że "Świat według Kiepskich" schodzi z anteny, bo poczucie humoru co poniektórych najwyraźniej zatrzymało się na poziomie gagów z tego serialu...

Opuszczony 31-08-2005 09:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibio-gracz
Nie jestes fajny bo masz pacca. ;)

JESTEM FAJNY ! A co do mojego avatara to jest Fake bo "Khunda" ma dopiero 5 lvl xD:P Nie mam paka nie będę mieć i nie miałem :p... no miałem ale mi kolega w prezencie dał xD:P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jakiś ktoś z avatarem z Dragonbula
jak dla mnie to poradnik spamera, wrzoda i upierdliwca forumowego. Bardzo przydatny idiotom aby wiedzieli jak być jeszcze wiekszym idiotą i dotego upierdliwym idiotą. Nie wiem czy to że temat sie nazywa "fajnym graczem" pisaleś z ironią czy na serio ale strasznie głupawe. Ponieważ ogólnie rzecz biorąc jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie nie powinno odzywać

Hahuehuhaehuaeaehuaaea *można się już śmiać? :confused: *

Jerkov Thundersword 31-08-2005 15:22

Cóż... jak dla mnei zeby być fajnym wystarczy być sobą :P

Scream 31-08-2005 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Taak, to zdecydowanie dobrze że "Świat według Kiepskich" schodzi z anteny, bo poczucie humoru co poniektórych najwyraźniej zatrzymało się na poziomie gagów z tego serialu...

humor w sw. wdg. kiepskich jest znacznie lepszy od tego, co prezentuje pierwszy post w tym temacie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gangrel666
Zlodziej pokazal pewien proces w sposob ironiczny. Moze i jest to stosunkowo zabawne ale prawdziwe. Czy zatem prawda jest glupia?

jak dla mnie nie jest to ani ironiczne, ani smieszne, bo poprostu nie ma w tym kszty prawdy. Ktos poprostu dal autorowi nieprawdziwe dane. Widac ze w tibi wychowal sie z polakami 7-13lv.

Zlodziej 31-08-2005 16:42

@ Scream

Nie rozumiem dlaczego się tak bulwersujesz. Jeżeli nie podoba ci się mój poradnik jak zostać "fajnym", to znaczy, że albo już jesteś "fajny", albo że ci się nie podoba bo się nie podoba. Ale nie musisz się do niego stosować, ani się tutaj fafarafić na tym forum. Jakoś przeboleję, że mnie nie lubisz, ale jest mi z tego powodu bardzo przykro ;(

Widzę, że niektórzy rozumieją mój "point of view" i cieszę się niezmiernie z tego, że nie jestem osamotniony w moich poglądach.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
Ktos poprostu dal autorowi nieprawdziwe dane. Widac ze w tibi wychowal sie z polakami 7-13lv.

A tego to po prostu nie jestem w stanie zczaić. Nie wiem, kto miałby mi podać nieprawdziwe dane, bo do tego co napisałem doszedłem akurat sam, z nikim się nie konsultowałem. Poza tym nigdy w Tibii się nie "wychowywałem". Wychowali mnie (mam nadzieję, że mnie wychowali) moi rodzice.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31.