![]() |
32 Sorcerer Pkuje na Furorze :D
32 Sorcerer Pkuje na Furorze
LINK http://rapidshare.de/files/4582365/f...movie.rec.html - nowy link Życzę Miłego oglądania Ban przejdzie to z Summonami sie pobawię. c ya plx comment |
Piękne pk ;)
Co z tego ze masz na karku sunblade jezeli zaliczyles bana ? :P |
Zajefane filmiczek ale na koncu bylo dobre z tym depo to mis ie podobało :)
WORLD : ALDORA NICK : :p:p:pCHCIALO BY SIE :D PROFESJA : KNIGHT 8o :p LVL : 13 :baby: MLVL : 3 ;( SKILLS 58/58 :cup: TIBIA JEST JAK UBIKACJA GRASZ BO MUSISZ :p:p:p:p |
Kozacki filmik, big gratz perfekcyjnej akcji w depo :D
|
Jak ban minie, czyli za tydzień, pobawie się z summonami :p
dzieki za commenty :] |
Akcja w depot jest wysmienita :)
Myslalem ze to hacknieta postac :) |
Hmm... Co ja mialem Aha, filmik elagancki, tylko czemu tego bana nabijales, nie szkoda ci postaci? Chcialbym zobaczyc mine tej kolesiowy ktora padla przed kopalnia, wyszla na chwile przychodzi a tu "You are dead" hahaha :D
|
czy mogl by ktos na rapidshe wzucic plx bez komentow ze jestem n00bem to tez plx -.-
EDIT: cool filmik bardzo mi sie podobalk gz |
:d
Filmik jest super. GratZ bana tylko takich NóóBow ubiles. Jak skończy sie ban może razem popkujemy.
|
:)
Filmik jest super. GratZ bana tylko takich NóóBow ubiles. Jak skończy sie ban może razem popkujemy. :)
|
Filmik Ok.
|
NO PRZECUDOWNE PKOWANIE :D Szczegol;nie przed depo ;) ile trupow xD a n00bki do cial podlecialy xD hehe tylko szkoda ze ban ;(
|
To ty hamie mnie na fibuli zabiłeś X(
Aug 17 2005, 21:08:19 CET Killed at Level 18 by Feradrey -.- |
@up
Hahahaha Teraz już wiesz dlaczego -.- B) |
No no bylo na co popatrzec bylo
|
Cytuj:
@topic /\ extra filmik i dobrze, że ubiłeś tego nooba wyżej | |
Gratz, naprawdę fajny filmik ;)
|
Nice.
Gratz. Podobało mi sie.
Ładna i szybka akcja :P Jeszcze raz Gratz. |
hahaha fajnie jak te noobki zbieraly loota :D
|
Cytuj:
Jaki lizodup -.- @EDIT noobem to sam jestes lizodupie ***any, on mnie zabil gdy zabijalem pk na fibuli -.- a nie na tym filmie z pekowania |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |