![]() |
Wojna_Arcania_Dpft vs Ez
zobaczcie i skomentujcie najgorsze dlamnie jest to że zabrali mi loot z Alunira X( X( X(
http://rapidshare.de/files/4548543/w...TvsEZ.rec.html 1 połowe przewiń ;) |
Gdzie link do filmu ? :D
EDIT: Czekam :p OMG pierwszy raz widze tyle ludzi na wojnie :p Szkoda że ci tego loota zabrali :confused: |
no szkoda szkoda akurat do domku by był :confused:
|
Ja jestem za Dpft. Ponieważ jeśli era zero wygra przyjdą ciężkie czasy dla Arcani. Już teraz na połowie charów z ery zero grają Del Torosi... wystarczy że era zero wygra a po jakimś czasie szwedzi wytną polaków tak jak to zawsze robią. Polak ze Szwedem napewno nie będą rządzić servem :(
|
I to jest problem Polak z Hiszpanem bedzie rzadzil i rządził wiec racja Falaina
|
omg
Ale kretyn nakrecil ten film...jak cie spotkam na arcani obije ci ryj.... caly czas gorsza czesc walki kreciles tuku jeden... zamisat stac i krecic to chodzisz jak taki debil....to tyle nara
|
po obejrzeniu do konca uwarzam ze to kompletny neandertal i napewno go obije jak go spotkam na arcani
|
Cytuj:
nie pier.dol glupot jacy deltorosi chyba cie stara w nocy gwalci ... wystarczy miec dobrego wodza a nie co fosfik od tylu atakuja a nikt wami niedowodzi tylko strzelacie na pale /Ca'fuze |
Cytuj:
tak btw Ng nie lubia sie z Deltorasami a deltorasi nie lubia polakow wiec jak niby mogli by grac na naszych charach ... lol grunt to ruszac glowa, lvl i ilosc ludzi to nie wrzystko , liczy sie przedewrzystkim strategia ;o |
Co wy wiecie o Del'Toro ?? Nic. Tak, nie lubią polaków, ale nie polaków jako naród tylko low lvlowych polaków-noobów, więc zanim napiszecie kolejną bzdurę na forum to pomyślcie 2 razy.
|
http://rapidshare.de/files/4549513/dumbass.rec.html
Lepsza wersja filmiku - widok z Buza Astrala. |
@Lord Dreathan
Oni może i nic nie wiedzą ale ja moge cosik o nich powiedzieć otóż oni nie przepadaj ogólnie za polakami chociaż jeden z polaków był w DT na Isarze ale natomiast inni polacy nie mieli dużych szans osiągnąć 100lvl+. Obecnie na Isarze DT połączyło się z Isaras Finest i walczą z PG w którym są i polaci i szwedzi @temat Filmik fajny jazda niezła ale mogłeś się właczyć do walki :P |
Cytuj:
P.S wiem duzo o DT, gralem na poczatku isary tak apropo to fosfik thork , deiphoubs i inni turtle to montesco z isary , skonczyli grac na isarze przez del toro wiec boja sie ich jak ognia. |
lepsza jestd ruga wersja ;) więcej mozna zauwazyc i taktyki ;) Gz za film :) :baby:
|
@Morximal?
Mowisz ze duzo grales na pcozatku isary to powiinienem cie znac msg na priv swoj nick? |
16:01 Rychu from Krakow: a nooby posrodku >> a dlaczego ty nie byles w srodku??:>
****a powiem ci jedno. z***ales z tym filmem na maksa. bales sie o scae arma czy ze ci spadnie 10k expa jak padniesz? to se ****a kup aola i blessy. zamsiat stac na srodku ja reszta noobow co krecila filmiki to ty stales ****a z boku i zawijales brass legi LOL!! Na *** wystawiasz takie gowna. Tylko zasmiecaja forum. Na pryszlosc nie obawiaj sie ze ci spadnie fishing. Ja chcialem zobaczyc cos lepszego a ten filmik jest dobry jak chce szybko zasnac. Chciales zawijac loota majac 30 capa a w bp poduszek scale armora i robaki?? LOL ja bym to lepiej nakrecil 6 drutem. ***NY LACHOCIAGU!! POWEDz STArEJ ZEBY NIE ZMIENIALA TAK CZESTO SZMINEK BO MI SIE TECZA NA ***U ZROBILA!! NO NÓÓB PLX. SSIJ MI PALE BYE BYE RYSIU POGROMCO MAPPETÓW |
Up: Rozumiem, że coś sie może komuś nie spodobać...ale to jest lekka przesada...sry za offtop ale nie mogłem sie powstrzymać
|
Wiem że zbierałem ten loot jak noob ale ja niewiem co robić w takich sytuacjach!!!
I niewyklinaj mnie tak bo naprawde możesz dostać hunta (oczywiscie jak podasz nick) taj jak ten co mi za***ał ten. |
Ale po***any kamerzysta.
Ej ty wez sie ***nil w banie.Nie umiesz nagrywac to nie nagrywaj.
|
Wkoncu wielka wojna na Arcani nastala ;_)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |