Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia i Pokemony??? :/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48662)

ogorek 31-08-2005 01:32

Tibia i Pokemony??? :/

niedawno trafilem na taki oto link:
http://mephi.vitnet.pl/forum.php?mai...id=215&start=0
jest to link do "pewnego" posta na "pewnym" forum. mała prośba: poczytajcie sobie co tam pisza ludzie inteligetni inaczej i dorzuccie swoje 2 slowa.

Cool_zeo 31-08-2005 01:37

bo to prawda co ludzie tam wypisują

Nevons 31-08-2005 01:43

@up własnie tibia jest nedźna :P;p;p

Kamlot De'Kapy 31-08-2005 02:16

Oni tak wypisują bo spojrzeli tylko na grafe, moi koledzy przekonywali mnie do tibi z rok a ja mowilem "Gówno, a nie gra, jakieś kwadratowe ludziki"
Raz zagralem i tak mnie wciagła, że dostałem szału jak wyjezdzalem do Poznania na weekend. Teraz to tibi moge się pozbyć na zawsze ;P. Ogólnie:Najpierw w nią zagrają, a nie. A tak wogóle ich forum wygląda jak wiocha zabita deskami :/, a w UO jeszcze nie grałem więc niemoge ocenić.

$corcerer 31-08-2005 09:32

Zrób tutaj taką samą sondę - gwarantuję ci że i wyniki będą zupełnie odwrotne, i teksty użytkowników też - "Tibia rox UO sux!!!!!11111111oneoneoneone"

Fiszbin 31-08-2005 10:55

zaraz sie qwa zarejestruje na tym forum i zrobie SYF a jak Fiszbin robi SYF to bedzie duuuży SYF. Mój nick na tym forum to bedzie Fiszbin Tibia Player jakby ktos chcial podziwiac :P

EDIT: posrane to forum zalozylem sobie konto login |Fiszbin Tibia|, jak chcem sie zalogowac to jest z amalo miejsca na wpisanie loginu LOL

Rybzor 31-08-2005 11:08

Granie w tibie to waste time :P

Gniew Mroku 31-08-2005 11:09

Ale co wy do pokemonów macie? Gdybym znalazł emulator, który umożliwia grę w pokemony przez neta to pograłbym sobie ;p
Swoją drogą, tibia ma w sobie coś, przez co gra się w nią całkiem ciekawie.

@up: życie też...

Norek 31-08-2005 11:15

Ja grałem w UO i K***a gorszej gry niewidzialem ona poprostu jest glupia
po 1 zaatakowalem jakiegos paladyna on pobiegl po kolege i mnie we 2 klepali i jak uciekalem miedzy budynkami to jego strzala leciala zama ja skrecalem jego strzala zamna

po 2 jak zginiesz jestes jakims duchem i nic robic niemozesz strata czasu tylko lazisz po miescie i nic wiecej jak bym mogl to bym w***ał w ryj kolesiowi ktory ta gre wymyslil

3ndelo 31-08-2005 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $corcerer
Zrób tutaj taką samą sondę - gwarantuję ci że i wyniki będą zupełnie odwrotne, i teksty użytkowników też - "Tibia rox UO sux!!!!!11111111oneoneoneone"

Wiecie jak to mowia... mod jednak ma zawsze racje xD

MS_nake 31-08-2005 11:32

A (tak to raczej nie do tematu ) graliście kiedyś w dark eden ? Tibia jest leprza , ale tamta gra jest stworzona do kompletnej nawalanki , zginiesz - to nic ci sie nie dzieje wyjdziesz poza miasto - zginiesz lub walczysz z wampirami :) (to z życia slayera)
Aha bym zapomniał (niechce się wyróżniać za bardzo ) UO jest DO D***

Walekifa 31-08-2005 11:38

Bo to sa ludzie chorzy umysłowo,którzy patrzą tylko na grafikę,mój kuzyn ma sprzęt : Atlon 2.8 , 512 DDR ram,Karta graficzna 128mb.Szukał dla siebie MMORPG,i próbował :mu,kall online,survivala project,żadna gra nieprzypadła mu do gustu.Kiedyś zaproponowałem mu tibię,i ta gra jako jedyna wciągneła go do takiego stopnia że dooooorobił się dobrego knighta :)

Ludzie na tym forum to bezmyślnij ignoranci,któzy prubuja pochwalić się że potrafia jechać ludzi co tak naprawdę wygląda tak "( jestes stolarzem czy ?)
" Myślą tylko o grafice,a tak naprawdę wcale nie czują klimatu Fantasy któego nawet niema w tym ich gównie z bazaru,co ruscy piraci zrobili...

Raul 31-08-2005 11:48

Nie dziwię im się. Przecież z wyglądu, na pierwszy rzut oka Tibia różni się od Pokemonów tylko większą ilością kolorów. A prawdopodobnie mało z tamtejszych użytkowniów poświęciło więcej czasu Tibii. Są zafascynowani w UO, więc dla nich Tibia to jeden, wielki piksel.

ogorek 31-08-2005 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiszbin
EDIT: posrane to forum zalozylem sobie konto login |Fiszbin Tibia|, jak chcem sie zalogowac to jest z amalo miejsca na wpisanie loginu LOL

lol mialem podobny problem. zarejestrowalem sie. wszystko bylo ok. loguje sie a tu... haslo nie miesci sie w okienku =:)

pozdrowienia dla admina temtej strony! widac ze koles chcial dobrze ale nie ma za grosz talentu plastycznego i wyobrazni, bo ich strona wyglada... conajmniej kiepsko!!!

Norath 31-08-2005 12:00

Tak sie mówi jak sie popatrzy na tibie przez 5 sekund
To ,że grafika nie jest piekna to nie znaczy ze gra nie jest wciągająca

UO:Nie wciągnęlo mnie tak jak tibia

Pinky 31-08-2005 12:18

Nie ważny jest wygląd ważne jest wnętrze (klimat, charakter gry itp.) jeżeli oceniają coś po wyglądzie to popełniają wielki błąd, kto wie może ludzi oceniają tak samo.. ;)

adek_13 31-08-2005 12:53

a ja grałem w TIBIE i mi sie nie podoba nie tylko ze wzgledu na grafike ( Uo wcale nie jest naj lepsza) ale przez klimat którego Tibia w ogule nia ma. W uo przynajmniej sa jakies zasady a nie tibia co byli debil moze sie zarejestrowac i robi co chce

Takie jest moje zdanie i Fu wam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serex 31-08-2005 12:58

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adek_13
a ja grałem w TIBIE i mi sie nie podoba nie tylko ze wzgledu na grafike ( Uo wcale nie jest naj lepsza) ale przez klimat którego Tibia w ogule nia ma. W uo przynajmniej sa jakies zasady a nie tibia co byli debil moze sie zarejestrowac i robi co chce

Masz troche racji z tym że byle debil może się zarejstrować Bo właśnie przez to jest tyle n00bow ;/ Przydałyby sie testy z Angielskiego napewno wtedy gra w tibie byłaby lepsza i dawałaby więcej przyjemności (LEPSZE REZULTATY)

emilok 31-08-2005 13:12

Cytuj:

hehe
widac ze na forum tez powinna byc taka "selekcja" przy rejestracji
aha
i to "fu" moge sobie rozwinac na "fuck ultima" -.- :-]

Walekifa 31-08-2005 13:24

Cytuj:

Włąśnie to jest ten klimat.Srednoiwieczne maista,atakowane przez potwory,w których wcielamy się w normalnych ludzi.....możemy robić co chcemy(lub to na co nam pozwalają ;) ) a w rl tez mamy przypadki nOObów :P

Dresy-Power Abusterzy,PK
Złodzieje-W tibi też są :P

Wlaśnie cały pic polega na symulacji średniowiecznego "życia"

Jak ci się nie podoba to se graj w gry Single-Player

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10.