![]() |
Znalazłem BUG w Tibii...
Oturz jak mówie w temacie, znalazłem bug w tibii...
Obejrzyjcie filmik i napiszcie co o tym sądzicie... Jeśli ktoś mi nie wierzy niech sam zobaczy na Trimerze... Fit les (ten co spi) ma pacca ale na stronie pisze ze nie ma domku ! oto link Kod:
http://rapidshare.de/files/4551907/bugznalazlem___.rec.html |
Humm ciekawe :P...
|
...
hmm... mogl by to ktos sprawdzic bo cos mi smierdzi keylogerem...??
|
Cytuj:
@Down Widac ze nigdy nie sciagales czegos z rapidshare.... I do tego w rec.. Omfg! @Down Ta.. Nobody by zaprosił kogoś do domq =D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Możliwe, że to była chatka tego gościa i ten koleś spał w łóżku. Następnego dnia przed save serwa, gość zrezygnował z domku ale nie usunęlo go z łóżka. I niby koles tam spi a jest w zupelnie innym miejscu. Teraz wystarczy czekac az sie pojawi nowy wlasciciel i go usunie z łóżka :)
taka jest moja wersja :p |
Cytuj:
@topic to nie bug tylko jak kolega wyżej wspomniał istnieje możliwość zapraszania kolegów do domku... |
@ up
Cytuj:
Naucz sie czytac ze zrozumieniem ja nie widze w Jego poscie zeby byla mowa o zapraszaniu. @ Topic Poprostu jest tak ze jak ktos polozy sie do lozka i po save serverze straci domek On bedzie ciagle lezal w lozku dopoki sie nie zaloguje lub nie wyrzuci go kolejny nabywca tego domku. |
jesli ktos ma domek i straci go spiac moze w nim spac do puki nie kupi go ktos inny ale jezeli sie zaloguje wykopie go z domku
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS naucz sie linki wstawiac |
@ Do noobow co jeczą o keylogach
Boisz sie ściągać?? NIE SCIĄGAJ X( @Topic.. Przydałoby sie zamieścić link jako odnośnik :p omg ale mi bUg . :baby: |
koles poszedl spac do lozka nastepnego dnia stracil domek bo niemial na czynsz a spac tam bedzie dopoki go niekiknie nowy owner albo sam musi sie lognac
|
Ehh, a myslalem ze to bedzie jakis fajny bug, a tu znowu ktos z domkiem wyskakuje, to juz jest stare
|
ja jak kupywalem domek tez tak mialem otwieram drzwi patrze a tam ziomek spi o.O ja zwiecha mysle sobie menela jakis przyszedl i spi :D kliknolem na lozko i on znikl wydaje mi sie ze chodzi tu o to ze on spal w tym lozku nie zaplacil za domek ja go kupilem i on sie nie logowal i caly czas tam spal :D
|
Jemu chodzi ze koles nie ma pacc... poczytajcie zanim *******y napiszecie :D:D a chodzi o to samo co jak tracisz domek dopuki cie new owner nie wywali lub sie nie zalogujesz bredziesz tam spal... ;)
zadna nowosc :D:D kolo stracil domek z powodu konca pacca normalka |
Lol
super bug -.-
|
ej, nie wyzywajcie kolesia że to noob, że on śmierdzi, itd. bo sie zaniepokoił tym
"Kod: <adres>" gdyby to był link, i to normalny, bez "_____" to by nikt nie powiedział... ja tego nie ściągam, tak da sie zrobić keyloggera (jest coś niewidocznego i ty to kopiujesz i się wkleja...) i z tego co przeczytałem, to żaden bug... kurde, co sie podniecasz, golden booty dostaniesz? nie sądzę |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:17. |