![]() |
Ladne i durzo, durzo i ladne ;P co nie znaczy ze nie bedzie lepiej jak dasz jeszcze wiecej ;>
|
No no
No widze ze nooby z moejgo maista zaczynaja cos grac a nie lamic :D
Przemowil mistrz nad mistrzami Glon... 2nd gracz w swoim meiscie ofc ze najlepszy :D:D |
bardzo ładne fotki prosimy wiecej ;> :)
|
Ja za duzo ss'ow nie robie dopiero od niedawna zaczolem robic :) i teraz odrabiam mlvl bo padlem <fucking net> no ale sie nie zrazilem ;]<teraz chodze ciagle na qesty to bedzie troche wiecej ss'ow :P
|
Cytuj:
Srry ale musze to powiedziec przyloz sie w tym roku do polskiego |
Gratz! More please, more.
|
Kurde mial byc dzisiaj qescik i hunty a tu wziolem sie za pk'owanie inna postacia i bann :(( przez 7 dni nie bede dostarczone nowe screeny :P
|
Fajne sski ;p Szkoda, że ban ale każdemu sie zdarza ;p 7 dni to nie tak dużo nie martw sie : >
Ty wszystko przeliczasz w procentach mlvla ;p No ale mlvl masz ładny nie ma co : > |
Dzieki no ale wiesz ile to % do mlvl ten tydzien?:P
|
Ojoj
No Ciekawe Ciekawe Jean .. :D:D Ale ja i tak Wymiatam :P :) przydalby sie jeszcze jakis quescik :D <evul> vote<evul> Chetny ja na blokera:D
|
^^ mowisz pcozekaj az ban minie to zobaczysz jakie wymiatansko ale i tak ja rzadze nie ty :P
|
Dobre ss'y, wiecej dawaj, dobre UE hehe
Btw. jestes z Zychlina kolo Konina woj. Wlkp.? Pozdro |
Cytuj:
bedzie wiecej ale nie teraz :P <powod znany ;(> |
Eeee Zapała tak cięzko nie bedzie :P Zawsze mozesz przyjsc do nas na osiedle xD
|
yhy.......
ta przychodze ale ty tylko siedzisz i w kompa naparzasz i nie wylazisz :P
|
widze ze nie zalujesz ue :) o i niezla ekipa na hydry czyzby jakis quescik ;)
miales zamiescic screena tego "hydra sworda" ale sciema ;p a tak pozatym nie dziwie sie ze masz bana :) |
hehe bardzo ladne screeny i ogólnie gratz ^^
poprostu pikne UE !! :) |
thx :D ale jestem pewien ze stac mnie na wiecej :P
|
Wczesniejsza wypowiedz Zapały:
Juz odegrałem to co miałem odegrać na kompie :p Jak narazie bardzo chętny do wyjscia na dwor/pogrania w noge xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:49. |