![]() |
Wojna Arcania EZ:) vs DPFT:(
Za***ista wojna na Arcani super ujecia i za***isty loot:) jak dla noobowhehe :) KOMENT plx... :cup:
http://rapidshare.de/files/4566620/W...s_DPFT___.html |
film w formacie HTML?
Jakis nowy format filmów?<hahahahahahahaha>
i ta data dołączenia ludzie ludzie mamy nowe filmy format HTML Keylogger plz?-.- X( |
Dziwna ta twoja data dolaczenia oj oj :)
@Mala rada dla wszystkich hax0row, po co postujecie gejlogery z data wczorajsza (data dolaczenia)? Lepiej zrobic 20 hax0r acc i poczekac z pol roku i dopiero hakierowac (chociaz i tak wtedy tibia.pl usuwa, right? :> ) Hail Hax0rs lol nvm Zalosne. |
Ja jakoś ściągnołem i jest cool :p
Żadnego keylogera,Możecie mi wierzyć :] Ściągajcie śmiało!! |
Cytuj:
@topic wole nie sciagąć, bo każdy kto chce sciągnąć zauważy, że plik nazywa się Wojna_Arcania_EZ_vs_DPFT___ <-czemu nie ma *.rec na końcu? |
HawHaw
Keyloger Plax Plax Plax Keyloger Says:gimme your password Blz Blz... aaa Anty-wirush Halb My Szit.. |
Cytuj:
a to na pewno jego sprzymierzeniec to spisek chca schakować swiat!! zbojkotujmy ich!! razem!!! precz z nimi! uga buga! ironia |
lol
Nic nie chce mowic ale moj antyvir robaczka wykryl.........
|
Cytuj:
Up dzieki za cynk ;) |
Cytuj:
|
To nie key logger.Ale i filmik beznadziejny.
To nie key logger.Ale i filmik beznadziejny.Zero dedow.Tenco nagrywa chodzi sobie tylko i przeszkuje dedy.Raczej nie pobierajcie bo nudy........
|
roz***ales mnie
Cytuj:
koles pisze ZERO DEDÓW a za 5 sekund ze koles chodzi i przeszukuje dedy...... skad tacy ludzie sie biora?? /\ | Pytanie za 100 000 zł;] |
Nah mu chodzilo chyba o to ze na ytm filmie nikt nie pada tzn. ten co krecil sie spoznil i tylko ciala przeszukiwal right?(filmu nie ogladalem bo sie boje:< j/k:P)
BTW. Pozdrowienia dla wszystkich co maja dzis rozpoczecie roku szkolnego:< |
Cytuj:
skad tacy ludzie jak ty sie biora...powiedz szybko to moze powstrzymamy plage bo niestety jest ich coraz wiecej...czytaj mysl i bedzie dobrze... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54. |