![]() |
Galeria by Raidenek
Oto moja pierwsza fotogaleria (i nie ostatnia):P.
Zapraszam & Comment plx plx ;) Vamp Hunt Necro Hunt Dl Raidenek - 40, royal pally Kazimiez Wielki 69, elder druid |
Spokos
Fajne zdjatki.
Potrzeba wiecej z wamp huntow |
Spoko SS. Tylko bardzo prosze...Zmień server. Interia to...
|
plx zmień serwer chociaż na republike, interia sux :/
nie skomentuje ssow bo nie widzialem :( |
Postaram sie cos z tym zrobic
btw.na republice tez wystepuje raczej "transfer przekroczony" czyz nie? :D |
RaidenQ "Limit przekroczony" :/
Ja uzywam republike i nigdy nie bylo limitu przekroczonego :] Zmien najlepiej na republike... |
Fajne ss Tak dalej :)
|
Bardzo fajne ss, ujete sa hity i ciekawe akcje :)) Mozna znac mlvl sorca/druida ? bo widzialem ze ladnie z hmm i sd'kow strzela ;] A i next time zamieszczaj ss na lycos lub republice bo tutaj strasznie wolno sie wczytuja...
|
Osmielam sie powiedzec ze SSy sa LADNE, a niektore wrecz BARDZO ladne :P :D
|
CooL :D SS fporzo ;-)
Tesh musze sie wybrac na vampki -> przydaly by sie z 2 VSy I na Nekroski po BOszki :D Szkoda ze tylko 2-3 screany z DL'a ;( <tesh kiedys siekalem na eterni Saurial ale to bylo dawno temu> |
Fajne zdjęcia.
Niedługo umieszcze Vamp hunta i DL hunta z Titani :D |
No ładne ssy. Hunt niczego sobie, ladnei lapales hity :D Ja najbardziej lubie te z necro hunt :P
|
Fajne ssy, naprawde mi sie podobaja :)
Offtopic: za ile DL moze wywalic kombo (liczac rowniez uderzenie z piesci) |
@up : Zalezy w kogo :p Mi wywalil max z fwave za 215, lapy za ~50 a kombo za ~500.
|
No to fajnie, ze wam sie SSy podobaja ;)
Nabralem motywacji i zaczne robic kolejne. Juz nie dlugo kolejna porcja :P |
Teraz bardzo ladnie je widac :D
Gratz :] Jaki loot z Necro :P ? |
Hrhr, gratz R4Id3n ;)
Nakro dał, Raiden dał, ja też mam, ale się wstrzymam =] |
Raiden spoko ssy :)
tylko malo z dl Pozdro :P |
Hehe thx, z necro lootu praktycznie nie bylo (mam namysli bohow bo po nie szlismy ;P) ale planujemy kolejne hunty, tym razem hero.
|
jak zwykle ssy za.. ekhm ekhm... fajne czemu nie robiliscie zdjec lootu (mimo iz boszkow nie bylo to pewnie cos innego w miare ciekawego wypadlo)i czemu tak malo zdjec z dla? mam nadzieje ze sie poprawisz a jak nie to nasle na ciebie zuzie (zart zrozumialy tylko dla waskiego grona osob za co przepraszam)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |