![]() |
Creature Ilusion
Mam kilka pytań dotyczących czaru Creature Ilusion:
- czy jak sie zamienie np w Goblina :P to czy inne goby beda mnie atakować? - Dlaczego niemozna zamienić sie w potworki typu: GS,Behemot,Hero,Black Knight,Banshee, Demon ?? |
1. Nie. Potwory będą cie atakować
2. Nie i już. Tak chcieli Cipowie :D |
Ja mam takie pytanko oddnoscinie creature ilusion a mianowiciew :
Bylem sobie kiedys na trollach i widze trolqa podchodze i nic nie trafiam WTF ? patrze a trolle "HeHeHe" i jak sie ruszyl to zz trolla zrobil sie czlowiek ALE .... co najdziewniejsze nad skinem trolla nie bylo nicku kolesia tylko napis Troll ..... !! Czy jest to mozliwe zeby po zamiania w potworka zamiast nicku bylo napisane np Dragon Lord ? |
Jest to niemozliwe chyba ze sie tak nazwiesz. Ale CIPy nie uznaja ci tego imienia i zaloza NameLocka
|
Cytuj:
Prawym na sibie i Set Outfit i wybieramy wyglad przypakowanego kolesia i dajemy wszystko czarne :P |
a hero wyglada chyba jak GM, tak?
(i juz nie trzeba runuff marnowac tylko GMem zostac :D) |
Cytat:
-------------------------------------------------------------------------------- Oryginalnie dodany przez Klikowski - Dlaczego niemozna zamienić sie w potworki typu: GS,Behemot,Hero,Black Knight ,Banshee, Demon ?? -------------------------------------------------------------------------------- ponieważ te potworki są za dobre i tródne do zabicia.(ale głupie CIP-Y gdyby można było się zamienić w demona to bym dopiero w mieście szpanował) :P |
Cytuj:
PS. Tak btw. bo dopiero teraz zauwazylem. Te potworki wcale nie sa tródne do zabicia. Co najwyzej tru(!)dne... |
ja jak se ten czar kupiłem to chciałem sie w hero zamienić a póżniej podejść do kolegi i zaszpanować pa pacca se kupiłem :P lecz jednak rozczarowanie nie da siem ;( ale i tak najfajniej sie w kopalniach w dwarfy guardy/soldki zamieniać niejednego n00ba tak wystraszyłem :D
|
A ja mam takie pytanko :
Czy jak zamienie się w stalkera to bede niewidzialny ??? ?( |
Creature Ilusion
sauron 1st
Jakby to bylo mozliwe to w Tibi lataly by tylko Sorce zamienial sie w stalkera i kradlyby i zabijaly co sie da. (Dla nOOBow.Stalker jest calkowicie niewidzialny,na stronach jest pokazany w postaci gwiazdek.) Do tematu: Uwazajcie jak sie zamieniacie przy nOObach!Jeszcze was zatakuja LOL!Wiem z wlasnego doswiadczenia:D |
Cytuj:
A jakby potwory ciebie by nie atakowaly to to by bylo jakby invisible tylko ze za 100 many a nie za 220 :P |
W takim razie te ilusion to jest właściwie dla szpanu?:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |