![]() |
Kiedy Pacc?
Kiedy będę miał Pacc'a? Kase wysłałem poleconym z priorytetem w piątek o 10 rano. Ile mam jeszcze czekać? X(
|
sobota i niedziela - poczty nie działają więc liczy sie tak jakbyś wysłał w poniedziałek... poczekasz jeszcze z dwa dni... spokojnie do piątku powinieneś mieć ;)
|
ja wysłałam w poniedziałek po południu i w środę po południu miałam pacc. Więc skoro wysłałeś tuż przed weekendem, to może tak być, że dostaniesz we wtorek, najpóźniej w środę.
|
Ja wyslalem w piatek popoludniu i mialem w poniedzialek wieczorem, wiec cos juz za dlugo czekasz, jesli wyslales w ostatni piatek.
|
A ja mam małe pytanko co do wysyłania pieniędzy pocztą! Co tam trzeba umieścić, wiem, że oczywiście kase (20 euro), ale co jeszcze??? Ten numer który ukazuje się po wypełnieniu formularza na tibia.com? Jakieś dane, czy co??? POMÓŻCIE!
|
Owiń kaskę kartką (z zeszytu może być) i na tej kartce napisz REFERENCE NUMBER, który dostałeś, jak wypełniałeś formularz na tibia.com. Włóż to do koperty. Na kopercie napisz adres do shareit - ten który dostałeś, jak wypełniałeś formularz i adres zwrotny (w razie czego). Wyślij najlepiej poleconym priorytetowym (koło 8 zł). I już
|
Ja slyszalem ze poczta jest najniebezpieczniej kupowac kase, wiec mozliwe ze Cie oszukali. Mojego kumpla tez tak oszukali.
|
Cytuj:
Pisze ze sprawe zalatwiaja do 14 dni roboczych. Prawda jest taka ze jesli wyslales list w piatek jeszcze na jakiejs malej poczcie to list tak naprawde z twojego miasta mogl wyjsc we wtorek wieczorem, ze 2 dni na dojscie do ShereIt, jeszcze z 1-2 zanim zaraguja i mamy nastepny weekend. Na twoim miejscu zaczal bym sie martwic w polowie przyszlego tygodnia. |
Dzieki Gremlin dodałeś mi otuchy i nadziei. :)
|
No dobra pacca nadal nie mam :(
Już nie wierzę w to, że będę miał, kase wysłałem w piątek 16 kwietnia i do tej pory nie mam. Co byście zrobili na moim miejscu? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |